KlarParatFirmaTV: Mød Jesper Koch og foreningen WeLoveStartUps

KlarParatFirmaTV: Mød Jesper Koch og foreningen WeLoveStartUps

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.dk til at hjælpe med at lave en række podcasts og videoer med digitale iværksættere. Her får du det seneste i rækken med en af mændende bag foreningen WeLoveStartups. KlarParatFirmaTV handler om at give iværksættere råd og vejledning omkring deres salgsudfordringer. Kanalen hjælper dig altså til at adskille dig og sælge til de

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.dk til at hjælpe med at lave en række podcasts og videoer med digitale iværksættere. Her får du det seneste i rækken med en af mændende bag foreningen WeLoveStartups.

KlarParatFirmaTV handler om at give iværksættere råd og vejledning omkring deres salgsudfordringer. Kanalen hjælper dig altså til at adskille dig og sælge til de helt rigtige kunder. Her er positionering og den gode historie er i centrum.

Dine værter er Anders Günzel-Jensen og Jesper Koch.

Anders er relationsbygger, initiativtager og ildsjæld i KlarParatFirma, hvor du kan få masser af inspiration og værktøjer til at få succes i dit firma.

Jesper Koch er neuromarketing specialist, brandingekspert, uddannet psykolog, tidligere direktør i gazellevirksomheden Nordic Cryobank og forfatter til den anmelderroste bog “på kanten af kaos”, der modtog 5 stjerner, af professor Anders Drejer, i Børsen.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: