Youtubes Trend Manager: Sådan får du din video til at gå viralt

Youtubes Trend Manager: Sådan får du din video til at gå viralt

Hvordan går video viralt, og hvorfor har det overhovedet nogen betydning? Disse spørgsmål besvarer YouTubes Trend Manager, Kevin Allocca, i denne TED Talk, hvor han desuden deler 4 grunde til, at en video går viralt.  Kevin Allocca er YouTubes Trend Manager, og han har mange kloge ting at sige om fjollede webvideoer. I denne TED Talk fra TEDYouth deler han ud af sin

Hvordan går video viralt, og hvorfor har det overhovedet nogen betydning? Disse spørgsmål besvarer YouTubes Trend Manager, Kevin Allocca, i denne TED Talk, hvor han desuden deler 4 grunde til, at en video går viralt. 

Kevin Allocca er YouTubes Trend Manager, og han har mange kloge ting at sige om fjollede webvideoer. I denne TED Talk fra TEDYouth deler han ud af sin ekspertviden og giver 4 grunde til, at en onlinevideo går viralt – og hvorfor det overhovedet er interessant.

Som en ekstra bonus kan vi afsløre, at du desuden vil få et gensyn med nogle gode gamle YouTubeklassikere, som “double rainbow”, Rebecca Black og Nyan Cat, der er kigget værd.

Se med her:

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: