Podcast: KlarParatFirma møder Ida & Pernille fra Linkaiders

Podcast: KlarParatFirma møder Ida & Pernille fra Linkaiders

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave nogle podcasts med digitale iværksættere. Fokus er på iværksætteri og hvordan stifterne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer og succeser og hvad deres gode råd til andre, der overvejer at starte selv, er. Samtidig hører vi om spændende nye produkter, på

Trendsonline har inviteret KlarParatFirma.com til at hjælpe med at lave nogle podcasts med digitale iværksættere.

Fokus er på iværksætteri og hvordan stifterne blev motiveret til at starte selv, hvordan de håndterer udfordringer og succeser og hvad deres gode råd til andre, der overvejer at starte selv, er. Samtidig hører vi om spændende nye produkter, på vej eller allerede på nettet og i appstore.

Mød Ida Stougaard Andersen & Pernille Skjødt – de 2 stiftere af firmaet Linkaiders. Deres startup-produkt muliggør redningsarbejdere at sende rapporter og kommunikere, selvom en supertyfon har udraderet alt kommunikationsinfrastruktur. Eksemplet er fra deres test område i Filippinerne.

I dette podcast kan du blandt andet finde ud af:
– Hvad KlarParatFirma.com laver
– Hvad Linkaiders laver

– Hvilken rolle Kierkegaard kan spille
– Hvor meget man kan planlægge i en startup
– Hvor meget passion betyder i Linkaiders
– Hvad forskellen på en sejr og startup sejr er!

Podcast: KlarParatFirma møder Linkaiders

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: