Bæredygtigt iværksætteri på Nørrebro

Bæredygtigt iværksætteri på Nørrebro

På Nørrebrogade ligger det nystartede Greencubator, et kontorfællesskab for nystartede og mindre virksomheder. Bofællesskabet fokuserer på virksomheder med en grøn profil og fokus på bæredygtigt og social innovation.  Af Karen Sofie Teglgaard Andersen. Greencubator vil ikke blot være en samling kontorer for virksomheder med samme fokus. Det er den lille landsby, hvor livet udspiller sig

På Nørrebrogade ligger det nystartede Greencubator, et kontorfællesskab for nystartede og mindre virksomheder. Bofællesskabet fokuserer på virksomheder med en grøn profil og fokus på bæredygtigt og social innovation. 

Af Karen Sofie Teglgaard Andersen.

Greencubator vil ikke blot være en samling kontorer for virksomheder med samme fokus. Det er den lille landsby, hvor livet udspiller sig i fællesskab.

”Vi mener ikke, at økonomisk vækst alene skal være måden, hvorpå man måler forretningsmæssig succes. Tværtimod mener vi, at virksomheder med miljømæssige og sociale succeser, er de vigtigste af dem alle,” Greencubator, Om Os.

Greencubators grønne beboere
Som det er nu, huser Greencubator blandt andre Go Green Copenhagen, der fokuserer på den bæredygtige udvikling i København, og hvordan den almene forbruger kan drage nytte af den. En anden virksomhed er TIMEREPUBLIK, der er en form for byttecentral, hvor folk kan ”bytte” deres eksertise for anden tilsvarende ekspertise, uden penge involveret. I lokalerne finder du også Jibe Longboards, der producerer skateboards, som et alternativ til den benzin-drevne trafik i byen.

Greencubator tilbyder hjælp til de nystartede virksomheder i forhold til at positionere sig på markedet. Det kan være i form af mentorhjælp samt en bred vifte af aktiviteter, såsom foredrag, kurser og deslige for beboerne med et bæredygtigt mål.

Nytilkomne til Greencubator kan vælge mellem to løsninger; fuldtidsmedlem med fast kontorplads eller deltidsmedlem, uden fast kontorplads. Begge løsninger giver adgang til de fælles aktiviteter.

2 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • christel mayland jensen
  27. oktober 2015, 07:50

  Hej, det lyder sundt og jeg vil gerne høre mere. Jeg har ingen penge, så hvad gør man så?

  Med grønne hilsner

  Christel

  REPLY
 • Redaktionen
  27. oktober 2015, 10:41

  Giv dem et ring eller en mail, så er jeg sikker på, at de kan give dig svar 🙂

  Tlf.: 81 71 80 70
  Mail: info@greencubator.dk

  Mvh. Redaktionen

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: