Lydens Hus fejrer årsdag for åbningen.

Lydens Hus fejrer årsdag for åbningen.

Lydens Hus har nu været på banen i et år og tæller allerede 38 startups inden for lyd og musik. Omkring 100 gæster kiggede forbi Lydens Hus i fredags, da Huset fejrede etårsdagen for åbningen. Blandt gæsterne var Københavns kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, der i sin tale til receptionen, kunne fortælle om et

Lydens Hus har nu været på banen i et år og tæller allerede 38 startups inden for lyd og musik.

Omkring 100 gæster kiggede forbi Lydens Hus i fredags, da Huset fejrede etårsdagen for åbningen. Blandt gæsterne var Københavns kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen, der i sin tale til receptionen, kunne fortælle om et forestående samarbejde mellem kommunen, Tivoli og Lydens Hus. Lydens Hus skal frem over samarbejde med Tivoli om at få nedbragt eventuelle støjgener ved koncerter i forlystelsesparken.

Lydens Hus er et kontorfællesskab, bestående af 38 virksomheder. Stifterne af Huset består af Væksthus Hovedstadsregionen, Vækstfabrikkerne, Innovationsnetværket Dansk Lyd, Københavns Kommune og Gramex. Ud over stifterne, har Huset en lang række samarbejdspartnere, hvis viden, erfaring og netværk står til rådighed for iværksætterne. Samarbejdspartnerne tæller bland andet Danmarks Rockmuseum, CMI (Aalborg Universitet), Steinway Lyngdorf, Hi-fi Klubben og UK Trade & Investment. Derudover, så er der tilknyttet en lang række mentorer, der alle regnes som eksperter inden for lyd- og musikbranchen. Der er altså masser af hjælp at hente, hvis du er tilknyttet Lydens Hus.

En af iværksætterne er Jesper Theil Thomsen, som står bag lydvirksomheden Soundboks. En virksomhed, der startede med tre gymnasievenner, men som nu tæller 13 ansatte. Jesper Theil Thomsen fortæller endda, at de har svært ved at følge med efterspørgslen.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: