Video-optakt til uge47: Birgit Aaby, Anders Hoffmann og Jesper Buch

Video-optakt til uge47: Birgit Aaby, Anders Hoffmann og Jesper Buch

I forbindelse med den kommende iværksætteruge, der i år har skiftet navn til Global Entrepreneurship Week (GEW) og finder sted i uge 47, har folkene bag lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere. Det verdensomspændende initiativ for innovation og entreprenørskab, Global Entrepreneurship Week, finder dette år sted i uge 47, fra 16. – 22. november. Under hashtagget #skabfremtiden har GEW dette år valgt at

I forbindelse med den kommende iværksætteruge, der i år har skiftet navn til Global Entrepreneurship Week (GEW) og finder sted i uge 47, har folkene bag lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere.

Det verdensomspændende initiativ for innovation og entreprenørskab, Global Entrepreneurship Week, finder dette år sted i uge 47, fra 16. – 22. november.

Under hashtagget #skabfremtiden har GEW dette år valgt at sætter fokus på fremtidens værdiskabere: elever, studerende og unge iværksættere, der handler på muligheder og gode ideer og kan omsætte disse til værdi for andre.

Som optakt til begivenhederne har GEW lavet en række video-interviews med inspirerende danske iværksættere, som de har fået til at dele ud af deres gode råd og erfaringer.

Her er de næste tre i rækken af i alt 15 interviews.

Birgit Aaby: Sådan får du succes som kvindelig iværksætter
I denne video fortæller den succesfulde kvindelige iværksætter Birgit Aaby, der for tiden kan ses som investor i DRs Løvens Hule, hvilke særlige fordele kvindelige iværksættere har og hvad der skal til for at få succes med sin virksomhed.


Anders Hoffmann: Sådan trækker vi iværksætter-statestikkerne i en positiv retning

Vicedirektør for Erhvervsstyrelsen og GEW-ambassadør Anders Hoffmann giver i denne video gode råd til, hvordan vi i Danmark kan trække iværksætter-statistikkerne i en positiv retning, og hvorfor det er vigtigt at engagere sig i en kampagne, der inspirerer fremtidens værdiskabere.


Jesper Buch: Sådan tiltrækker du kapital fra udenlandske investorer

GEW-ambassadørog løve i Løvens Hule sammen med Birgit Aaby, Jesper Buch fortæller her, hvordan du kan tiltrække kapital fra udenlandske investorer.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: