Cirkulær økonomi er fremtidens business! Se her hvorfor

Cirkulær økonomi er fremtidens business! Se her hvorfor

Cirkulær økonomi er fremtidens business! Derfor er det vigtigt at du og din virksomhed ved hvad begrebet indebærer. Vi bringer derfor denne korte video, der på pædagogisk vis forklarer fænomenet, der får vækst og miljø til at gå hånd i hånd.  Cirkulær økonomi er en måde at tænke produktion og forbrug på, som både er godt for miljøet og samtidig

Cirkulær økonomi er fremtidens business! Derfor er det vigtigt at du og din virksomhed ved hvad begrebet indebærer. Vi bringer derfor denne korte video, der på pædagogisk vis forklarer fænomenet, der får vækst og miljø til at gå hånd i hånd. 

Cirkulær økonomi er en måde at tænke produktion og forbrug på, som både er godt for miljøet og samtidig sparer din virksomhed for en masse omkostninger.

Det er et opgør med den nuværende lineære forbrugs- og produktionsform, hvor virksomheder producerer en vare og sælger den til forbrugeren, som anvender den og siden smider den ud, når den er brugt. Resultatet er overforbrug af knappe ressourcer og bjerge af affald, som ikke lader sig nedbryde i naturen.

Det roder cirkulær økonomi bod på. Se hvordan i denne korte animationsfilm fra the Ellen MacArthur Foundation, der også forklarer hvorfor cirkulær økonomi kan være en fordel for virksomheder, brugere og den bredere økonomi:

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: