DR søger igen iværksættere som tør gå ind i Løvens Hule

DR søger igen iværksættere som tør gå ind i Løvens Hule

Første sæson af det populære iværksætterprogram ‘Løvens hule’ er rullet over skærmene på DR1 de seneste måneder, og nu er ansøgningsrunden igen åben for håbefulde iværksættere, som tør møde løverne i anden sæson. Mangler dit startup en kapitalindsprøjtning for at nå nye højder? Og har du allerede en eksisterende forretning, der tjener penge i Danmark,

Første sæson af det populære iværksætterprogram ‘Løvens hule’ er rullet over skærmene på DR1 de seneste måneder, og nu er ansøgningsrunden igen åben for håbefulde iværksættere, som tør møde løverne i anden sæson.

Mangler dit startup en kapitalindsprøjtning for at nå nye højder? Og har du allerede en eksisterende forretning, der tjener penge i Danmark, men som godt kunne bruge en erfaren sparringspartner til at tjene endnu flere og måske blive en verdenssucces?

Så meld dig til anden sæson af DR1 programserien ’Løvens Hule’, som netop har åbnet op for ansøgninger til optagelserne, der vil finde sted i København til foråret 2016.

Læs også: Jesper og Mikkel om Løvens Hule: At forhandle under pres 

I første sæson af Løvens Hule mødte vi Washa med deres on-demand vaskeservice, som du kan læse om her. Trunkbird med deres deleøkonomiske platform for transportopgaver, er et andet startup, som vi lærte at kende og fik investering af Tommy Ahlers og Christian Stadil. Du kan høre nærmere om deres oplevelser i ‘Løvens Hule’ her.

trunk

Teamet fra Trunkbird, der deltog i første sæson af Løvens Hule.

I programmet får iværksættere mulighed for at pitche deres forretningsidéer til ‘løverne’, et panel af succesfulde investorer, der blandt andre består af Ilse Jacobsen og Jesper Buch.

Panelet består af i alt fem investeringsvillige millionærer, som i programmet vil vurdere, om netop din virksomhed eller opfindelse er værd at investere i.

Hvis du er interesseret i at medvirke i programmet, så hent et ansøgningsskema her, og send det til post@unitedtv.dk. Ansøgningsfristen er senest den 15. februar 2016.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos