Video: Kolding Kommune vil lokke iværksætterne til

Video: Kolding Kommune vil lokke iværksætterne til

Kolding vil være Danmarks bedste designkommune. I forbindelse med den mission har de produceret en række portrætter af iværksættere, der har valgt at drive deres virksomhed fra byen. Vi bringer her et repost af deres første portræt. Jonny Højdam er designer, iværksætter og indehaver af designbureauet Mindthemedia. Han har valgt at placere sin virksomhed i hjertet af Kolding.

Kolding vil være Danmarks bedste designkommune. I forbindelse med den mission har de produceret en række portrætter af iværksættere, der har valgt at drive deres virksomhed fra byen. Vi bringer her et repost af deres første portræt.

Jonny Højdam er designer, iværksætter og indehaver af designbureauet Mindthemedia. Han har valgt at placere sin virksomhed i hjertet af Kolding. Det har fået Kolding Kommune til at lave et kort portræt af ham for at sætte fokus på mulighederne for iværksætteri i Kolding. Se portrættet her:

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: