Investorerne til Løvens Hule 2016 er…

Når næste sæson af DR’s iværksætterprogram Løvens Hule ruller over skærmen i det nye år, bliver det med mere end ét kendt ansigt blandt programmets investorer.

Når næste sæson af Løvens Hule i 2016 løber over de danske tv- og computerskærme, vil JustEat-stifter og E-commerce eksperten Jesper Buch endnu en gang figurere som investor i programmet. Det afslører han i en pressemeddelelse i forbindelse sin kommende fordragsturné i foråret 2016.

Pressemeddelelsen kan desuden afsløre at Jesper Buch ikke er det eneste kendte ansigt blandt programmets løver. Både Tommy Ahlers, Christian Stadil og Ilse Jakobsen vender tilbage i den nye sæson.

Den eneste der tilsyndeladende ikke vender tilbage til programmer er rengøringsbossen bag CombiService Birgit Aaby.

Læs også

en kommentar;

  1. bviking@libero.it'Luigi said:

    I think Christian Stadil is not the best person to invest in something, seeing what has done his group in Italy with Italproject. He has bought Italproject (160 workers – 25 years of activity) with his group Thornico and in less than four years has brought it to a disastrous bankruptcy. Best of the best, when he understood what was happening, he moved the legal head office of Italproject in Hong Kong and chose as ceo an Uruguayan consul, so that to make difficult to individuate responsabilities. But hopefully magistrates are still working…

Top