Danica investerer i innovation

Danica investerer i innovation

Danica Pension åbner op for at investere i innovative virksomheder. Det seneste eksempel er marketing cloud platformen Adform, som indgik en investeringsaftale med pensionsselskabet, lydende på 150 millioner kroner i sidste uge og planer er i støbeskeen om yderligere investeringer til Adform. Danica Pension er i gang med en storstilet investeringsrunde. Selskabet har allerede investeret omkring

Danica Pension åbner op for at investere i innovative virksomheder.

Det seneste eksempel er marketing cloud platformen Adform, som indgik en investeringsaftale med pensionsselskabet, lydende på 150 millioner kroner i sidste uge og planer er i støbeskeen om yderligere investeringer til Adform.

Danica Pension er i gang med en storstilet investeringsrunde. Selskabet har allerede investeret omkring 4 milliarder kroner i firmaer i vækst, som ikke ellers ville være de typiske valg for et investeringsselskab. Ifølge Danica er planen at udvide denne type investeringer op til 15 milliarder kroner.

Det er noget nyt at se pensionsselskaber og deslige investere i innovative virksomheder. Trenden har før i tiden oftest været at satse på ældre og mere etablerede virksomheder- de mere sikre investeringer. Det varsler altså en ny tid for det innovative forretningsmiljø, at der nu bliver åbnet op for en anderledes gruppe af investeringspartnere, med mod på det nye.

“De alternative investeringer kommer aldrig til at være hovedandelen af Danicas investeringer, men de kommer til at lægge en solid base,” siger Thomas Otto Rohold til Børsen.

Danica Pension går op i at vælge de ansvarlige investeringer, og har derfor en screeningsprocedure ved potentielle investeringer. Ved denne screening, bliver der lagt vægt på, om firmaet er rentabelt, og om det overholder de internationale retningslinjer for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøbeskyttelse og antikorruption.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: