Ny matchmaker mellem udlejer og boligsøgende

Ny matchmaker mellem udlejer og boligsøgende

Det nye bolig-site Bunky vil gøre det nemmere for udlejere og boligsøgende at finde frem til det helt rigtige match. Om du er udlejer eller boligsøgende, så opretter du bare en profil på bunky.dk og definerer dine kriterier, alt efter hvad du ønsker i forhold til bolig eller lejer. På den måde slipper du for

Det nye bolig-site Bunky vil gøre det nemmere for udlejere og boligsøgende at finde frem til det helt rigtige match.

Om du er udlejer eller boligsøgende, så opretter du bare en profil på bunky.dk og definerer dine kriterier, alt efter hvad du ønsker i forhold til bolig eller lejer. På den måde slipper du for at skulle gennemgå tusind emails eller bruge hele natten på at gennemgå annoncer og opslag. Bunky går nemlig ind og udregner kompatibiliteten mellem annoncerne og sender udlejeren en email med de bedste matches. Herfra går al kontakt mellem udlejer og lejer.

“Man skal egentlig bare oprette en profil, hvor man udfylder sine kriterier, så gør systemet resten af arbejdet”, siger Bashir Kragh-Müller, idemand og stifter af Bunky.

Boligmarkedet er frustrerende
Idemanden bag Bunky fik ideen, da han selv stod som udlejer og blev bombarderet med emails, som han så skulle sidde og gennemgå manuelt. Og alle har jo prøvet at stå på den anden side og vente på svar.

“Jeg tror, jeg blev kontaktet af 150 mennesker, og det var en enormt frustrerende og uoverskuelig proces. Derfor fik jeg ideen til bunky.dk, som sparer tid for alle, er troværdigt og faktisk også det billigste på markedet,” siger han.

Og det kan han have ret i, for Bunky koster 9 kroner om ugen og er gratis for udlejere. Det er en god sum billigere end de klassiske boligsites, såsom Boligportalen og Boligbasen.

Bunky.dk – lejebolig på en ny måde. from Michael Milo on Vimeo.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • Dennis
    9. januar 2018, 10:18

    Syns det med bunky.dk lyder helt fantastisk. Har tit selv søgt efter bolig men har jo næsten givet op allerede inden jeg kom i gang men med bunky.dk kan jeg jo bare læne mig tilbage og lade de rigtige tilbud komme til mig. Spørgsmålet er jo så bare om de overhovedet matcher mine ønsker med nogen 🙂

    Har dog et godt råd hvis nogen skulle være interesseret i at tjene nogle nemme penge på deres bolig. På portalen diskretudlejning.dk kan man som boligejer nemt og hurtigt tjene relativt mange penge hvis man er villig til at leje ud i både korter og eller længere perioder til folk der ønsker et sted at mødes 🙂

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: