Ny matchmaker mellem udlejer og boligsøgende

bunky

Det nye bolig-site Bunky vil gøre det nemmere for udlejere og boligsøgende at finde frem til det helt rigtige match.

Om du er udlejer eller boligsøgende, så opretter du bare en profil på bunky.dk og definerer dine kriterier, alt efter hvad du ønsker i forhold til bolig eller lejer. På den måde slipper du for at skulle gennemgå tusind emails eller bruge hele natten på at gennemgå annoncer og opslag. Bunky går nemlig ind og udregner kompatibiliteten mellem annoncerne og sender udlejeren en email med de bedste matches. Herfra går al kontakt mellem udlejer og lejer.

“Man skal egentlig bare oprette en profil, hvor man udfylder sine kriterier, så gør systemet resten af arbejdet”, siger Bashir Kragh-Müller, idemand og stifter af Bunky.

Boligmarkedet er frustrerende
Idemanden bag Bunky fik ideen, da han selv stod som udlejer og blev bombarderet med emails, som han så skulle sidde og gennemgå manuelt. Og alle har jo prøvet at stå på den anden side og vente på svar.

“Jeg tror, jeg blev kontaktet af 150 mennesker, og det var en enormt frustrerende og uoverskuelig proces. Derfor fik jeg ideen til bunky.dk, som sparer tid for alle, er troværdigt og faktisk også det billigste på markedet,” siger han.

Og det kan han have ret i, for Bunky koster 9 kroner om ugen og er gratis for udlejere. Det er en god sum billigere end de klassiske boligsites, såsom Boligportalen og Boligbasen.

Bunky.dk – lejebolig på en ny måde. from Michael Milo on Vimeo.

Læs også

Top