Fik du set: Iværksætterråd fra foretagsomme kvinder

Fik du set: Iværksætterråd fra foretagsomme kvinder

Netværksorganisationen for karrierekvinder og kvindelige iværksættere, Ladies First har lavet en julekalender med gode råd om iværksætteri fra nogle af landets fremmeste kvindelige iværksættere. Ladies First er en netværksorganisation for kvinder centreret omkring karriere og iværksætteri. Organisationen blev stiftet i 2012 af Alexandra Balshøj og to medstuderende fra Aarhusområdet. Netværket har for øjeblikket omkring 5.000 medlemmer som

Netværksorganisationen for karrierekvinder og kvindelige iværksættere, Ladies First har lavet en julekalender med gode råd om iværksætteri fra nogle af landets fremmeste kvindelige iværksættere.

Ladies First er en netværksorganisation for kvinder centreret omkring karriere og iværksætteri. Organisationen blev stiftet i 2012 af Alexandra Balshøj og to medstuderende fra Aarhusområdet.

Netværket har for øjeblikket omkring 5.000 medlemmer som mødes til forskellige event som netværksmøder, workshops og foredrag.

I december måned har Ladies First bragt en fin julekalender med gode råd om iværksætteri fra nogle af landets dygtige karrierekvinder, som i øvrigt er nyttige for alle uanset køn!

Du kan læse de gode råd på Ladies First’ Facebookside.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: