De 5 største skandaler i 2015

De 5 største skandaler i 2015

Intet årsskifte uden et tilbageblik. Vi giver dig her en kavalkade af årets mest skandaløse begivenheder i startupmiljøet.  200 Uber biler meldt til SKAT Uber har været i vælten gentagne gange i år, og 2015 har været et turbulent år for virksomheden i Danmark. Året bød for Ubers vedkommende blandt andet på arrestationer af chauffører og

Intet årsskifte uden et tilbageblik. Vi giver dig her en kavalkade af årets mest skandaløse begivenheder i startupmiljøet. 

 • 200 Uber biler meldt til SKAT
  Uber har været i vælten gentagne gange i år, og 2015 har været et turbulent år for virksomheden i Danmark. Året bød for Ubers vedkommende blandt andet på arrestationer af chauffører og anmeldelser til SKAT. I artiklen kan du læse om, da 200 Uber biler blev meldt til SKAT.
 • Er Dinero landet sikkert efter shitstormen?
  Dinero har i løbet af 2015 arbejdet på at udvikle et API, som skulle integrere regnskabsprogrammet direkte til webshops. De lancerede servicen, men kort efter måtte de erkende, at systemet ikke var kraftigt nok til at håndtere de mere end 100 transaktioner i løbet af en dag, som skulle bogføres.
2 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • regnskabsprogram
  17. februar 2016, 14:56

  in this article you mention all the most scandalous events at the past year. Thanks for sharing this superb article.

  REPLY
 • regnskabsprogram
  17. februar 2016, 14:58

  i denne artikel, du nævner alle de mest skandaløse begivenheder på det forløbne år. Tak for at dele denne fremragende artikel.

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: