Uber og Autobutler i nyt samarbejde: Nu kan du blive kørt hjem fra værkstedet

Uber og Autobutler i nyt samarbejde: Nu kan du blive kørt hjem fra værkstedet

Autobutler og Uber har netop annonceret, at de indgår i et nyt samarbejde. De vil teste forretningsmodellen af i Danmark og efterfølgende udbrede til flere lande, hvis samarbejdet viser sig at være en succes. Uber og Autobutlers nye samarbejde betyder, at brugere af Autobutlers værkstedsplatform, hvor brugere kan finde den bedste pris for på bilreperationer,

Autobutler og Uber har netop annonceret, at de indgår i et nyt samarbejde. De vil teste forretningsmodellen af i Danmark og efterfølgende udbrede til flere lande, hvis samarbejdet viser sig at være en succes.

Uber og Autobutlers nye samarbejde betyder, at brugere af Autobutlers værkstedsplatform, hvor brugere kan finde den bedste pris for på bilreperationer, nu vil kunne få et Uber-lift hjem, når bilen er afleveret på værkstedet.

“I praksis handler det om, at vi vil gøre det endnu nemmere og billigere for forbrugerne at få deres bil på værksted. Vi ser det som en mulighed for at integrere vores digitale platforme og udnytte synergieffekten,” udtaler medstifter af Autobutler, Peter Michael Oxholm Zigler til Børsen.

Som et led i samarbejdet får Autobutlers brugere de første 10 kilometer fra rejsen mellem værksted og hjem gratis, men til gengæld får Uber den fordel ved det nye samarbejde, at de får adgang til Autobutlers database.

Autobutler og Uber vil vækste sammen
Samarbejdet foregår først og fremmest i Danmark, men hvis testen herhjemme går godt, er potentialet stort og projektet kan principielt rulles ud i alle lande, hvor de to services opererer.

“Nu tester vi det i Danmark, så når og hvis det bliver en succes, kan vi i princippet rulle det ud til alle fire lande med et enkelt tryk på knappen,” siger Peter Michael Oxholm Zigler og Mathias Thomsen, General Manager i Uber Danmark samstemmer:

“Vi vil rigtig gerne vokse sammen med vores partnere, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få et godt samarbejde med Autobutler. Selvfølgelig er det noget, vi kommer til at undersøge og arbejde på.”

Læs også: Dansk unicorn om co-creation: “Vi gør hinandens produkter stærkere”

4 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

4 Comments

 • Thomas wiigh Larsen
  25. januar 2016, 10:12

  Imponerende at linke op til et svindel firma der på verdensplan snyder og bedrager ikke bare kunder men selv deres egne chauffører.

  Alle steder er uber på kant eller over national lovgivning det må da være det sidste firma man ønsker at sætte sit navn sammen med.

  REPLY
  • Tommy Andresen@Thomas wiigh Larsen
   25. januar 2016, 11:28

   Kan det virkelig svare sig for Autobutler at blive venner med Uber, for så samtidig at blive uvenner med samtlige erhvervschauffører i Danmark?
   Næppe.

   REPLY
 • Anonym
  25. januar 2016, 13:22

  Vil hellere gå end køres af Uber…. jeg støtter ikke kriminelle ..

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: