Udvikler søges til Silicon Valley!

qurasense

Serieiværksætter søger udvikler, med mod på nye udfordringer i USA. Årsagen er en ny app, der kan hjælpe med kvinders sundhed.

Qurasense er navnet på et dansk startup, der har udviklet et intelligent menstruationsbind. Bindet analyserer blodet og sender informationerne videre til en app på telefonen. På den måde kan kvinder en gang om måneden få testet deres blod for sygdomstegn.

Søren Therkelsen, der er en af stifterne bag, er et kendt ansigt i det danske startupmiljø i kraft af sit tidligere job hos Innovation Centre Denmark og som manden bag Scaleit.us. Han er gået sammen med sin kæreste, Sara Naseri, som er uddannet læge og tidligere stifter af BUCKY’o’ZUN, om at starte Qurasense.

De søger nu en dansk IOS-udvikler til at hjælpe med udviklingen af appen til produktet. De leder efter en med seriøst gå-på-mod, der har lyst til at give sig fuldt ud til et startup. Det indebærer også at flytte til San Francisco med det samme. De brænder for deres nye startup og ønsker en udvikler, der føler den samme begejstring for konceptet og iværksætteriet, og som er interesseret i at gøre en forskel.

Interesserede i projektet kan læse jobopslaget her.

Læs også

Top