Reshopper er Editors Choice nr.1 i App Store

Reshopper er Editors Choice nr.1 i App Store

Lige nu er genbrugsapp’en Reshopper Editors Choice nummer 1 i App Store. Holdet bag det danske startup er stolte. Nicolai Danmark Johannesen kan jublende fortælle, at Reshopper appen har fået den blåstempling, at Apple anbefaler dem til sine brugere i App Store. At være Editors Choice gør en app markant mere eksponeret for App Stores

Lige nu er genbrugsapp’en Reshopper Editors Choice nummer 1 i App Store. Holdet bag det danske startup er stolte.

Nicolai Danmark Johannesen kan jublende fortælle, at Reshopper appen har fået den blåstempling, at Apple anbefaler dem til sine brugere i App Store. At være Editors Choice gør en app markant mere eksponeret for App Stores brugere, øger opmærksomheden og kan potentielt betyde flere downloads.

Medstifter i Reshopper, Nicolai Danmark Johannesen skrev lørdag på Facebook:

Optur! Apple er vild med Reshopper! I denne uge blev vi Editors’ Choice #1 i App Store og nr. 1 som Best New Apps. Stolt…

Posted by Nicolai Danmark Johannesen on Friday, February 26, 2016

reshopper editors choice

 

Danske Reshopper hjælper børnefamilier med at genbruge både tøj og ting med deres platform til køb og salg i lokalområdet. Deres succes bunder i et fokus på gruppen børnefamilier, der længe har set fidusen med genbrug frem for forbrugerisme. Holdet bag Reshopper består af Jonas FunkAnders Dahl PapeAnders Munk og bakkes op finansielt af blandt andre investor Esben Gadsbøll. For få måneder siden vandt Reshopper prisen for Danmarks Bedste Børneapp.

Læs også: Reshopper: Cirkulær økonomi er mere end en forretningsmodel

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

  • […] “Og så er jeg selv stor fan af Reshopper, som jeg har brugt længe før jeg mødte grundlæggerne bag konceptet. Så da de kontaktede mig for et år siden, var det ret nemt at involvere mig og hjælpe dem med mine erfaringer, og nu tager jeg altså skridtet fuldt ud,” lyder det fra en begejstret Aja Guldhammer.Læs også: Reshopper er Editors Choice nr. 1 i App Store […]

    REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: