Sådan ser en gennemsnitlig europæisk startupper ud

Sådan ser en gennemsnitlig europæisk startupper ud

Startup jobbanken StartupCVs har set nærmere på de oplysninger, som europæiske startuppere stiller til rådighed på deres site. På den baggrund har de lavet en infografik, der giver indblik i, hvordan den gennemsnitlige startupper i Europa ser ud. Det er Tom Ireland fra StartupCVs, der har set nærmere på europæiske startupperes uddannelsesbagrund, køn, sprogkundskaber og

Startup jobbanken StartupCVs har set nærmere på de oplysninger, som europæiske startuppere stiller til rådighed på deres site. På den baggrund har de lavet en infografik, der giver indblik i, hvordan den gennemsnitlige startupper i Europa ser ud.

Det er Tom Ireland fra StartupCVs, der har set nærmere på europæiske startupperes uddannelsesbagrund, køn, sprogkundskaber og meget andet spændende. Hvem er de mennesker, der ønsker at være en del af den tempofyldte startupscene? Og hvad er de på udkig efter i et job? Alt det kan du få svar på i denne infografik:

 

The Profile of Europe

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: