Skal du være del af Odense Robotics Startup Hub?

Skal du være del af Odense Robotics Startup Hub?

Så er det ved at være sidste udkald for ansøgninger til Odense Robotics Startup Hub. Ansøgningsfristen for nye håbefulde robot startups er 31. marts 2016. I april slår Odense Robotics dørene op for en ny række spirende robotvirksomheder, der skal overbevise et professionelt panel, om at netop deres produkt eller forretningside rummer både teknologiske og forretningsmæssige

Så er det ved at være sidste udkald for ansøgninger til Odense Robotics Startup Hub. Ansøgningsfristen for nye håbefulde robot startups er 31. marts 2016.

I april slår Odense Robotics dørene op for en ny række spirende robotvirksomheder, der skal overbevise et professionelt panel, om at netop deres produkt eller forretningside rummer både teknologiske og forretningsmæssige perspektiver, der kan sikre dem en plads i startup hub’et i Odense. Der er plads til fem startup virksomheder i Odense Robotics Startup Hub ad gangen, og da der allerede sidder to startups i kontorfællesskabet, er der plads til tre nye startups.

Ansøgningsfristen er 31. marts 2016, endnu en optagelsesrunde venter i oktober, og du kan læse mere om hub’et og ansøgningsfristen her.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: