Flere startups nomineret til Danish Design Awards 2016

Flere startups nomineret til Danish Design Awards 2016

De danske startup virksomheder TagTomat, Vigga, Labster Virtual Laboratories og Be My Eyes er blandt de nominerede til dette års Danish Design Awards 2016. Du kan stadig nå at stemme på din favorit.  Til dette års Danish Design Awards er flere danske startups blandt de nominerede; Byhave-konceptet TagTomat, det bæredygtige børnetøjsabonnement Vigga, laboratoriesimulatoren Labster Virtual Laboratories

De danske startup virksomheder TagTomat, Vigga, Labster Virtual Laboratories og Be My Eyes er blandt de nominerede til dette års Danish Design Awards 2016. Du kan stadig nå at stemme på din favorit. 

Til dette års Danish Design Awards er flere danske startups blandt de nominerede; Byhave-konceptet TagTomat, det bæredygtige børnetøjsabonnement Vigga, laboratoriesimulatoren Labster Virtual Laboratories og Be My Eyes – en platform og app, der matcher synshæmmede med mennesker med overskud til at hjælpe med eksempelvis at læse på en mælkekarton, et brev eller lignende.

Du kan stadig nå at plante din stemme på TagTomats frøbomber, Labster, Vigga, Be My Eyes eller en af de andre nominerede i kategorien. Stem her.

Vinderen kåres den 7. april.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: