Webshop – her er dine rettigheder som forbruger

Webshop – her er dine rettigheder som forbruger

Mange forbrugere kender ikke deres rettigheder, når de handler i webshops. I denne infografik kan du blandt andet blive oplyst om webshoppens forpligtelser, fortrydelsesret og hvilke oplysninger, der skal være tilgængelige i en enhver webshop. Denne infografik kan give dig indsigt i dine rettigheder som forbruger på nettet. Hvilke oplysninger skal webshops altid have tilgængelige, hvornår kan

Mange forbrugere kender ikke deres rettigheder, når de handler i webshops. I denne infografik kan du blandt andet blive oplyst om webshoppens forpligtelser, fortrydelsesret og hvilke oplysninger, der skal være tilgængelige i en enhver webshop.

Denne infografik kan give dig indsigt i dine rettigheder som forbruger på nettet. Hvilke oplysninger skal webshops altid have tilgængelige, hvornår kan du som forbruger fortryde et køb, og hvordan kan man handle sikkert på nettet? Alt det kan du finde svar på i nedenstående infografik. Den er produceret af Shoplr, der er en shoppingportal, som hjælper besøgende med at finde de bedste priser og de rette produkter samt assisterer webshops til øget omsætning via større synlighed.

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: