Har du set det? De nominerede til Founder of the Year er…

Har du set det? De nominerede til Founder of the Year er…

Nordic Startup Awards har for ganske nyligt offentliggjort de nominerede til Skandinaviens største prisuddeling for startups. Her er de nominerede i kategorien ‘Founder of the Year’. Du kan stadig nå at stemme på dine favorit. Når de nationale finaler af Nordic Startup Awards løber af stablen d. 3. maj 2016, skal årets danske Founder blandt andre kåres. Vinderen af den

Nordic Startup Awards har for ganske nyligt offentliggjort de nominerede til Skandinaviens største prisuddeling for startups. Her er de nominerede i kategorien ‘Founder of the Year’. Du kan stadig nå at stemme på dine favorit.

Når de nationale finaler af Nordic Startup Awards løber af stablen d. 3. maj 2016, skal årets danske Founder blandt andre kåres. Vinderen af den danske finale går videre til den nordiske finale, der finder sted i Reykjavik den 31. maj 2016. Ved prisuddelingen samles det nordiske startup-økosystem for at hylde de største stjerner på scenen; lovende virksomheder, iværksættere og community builders bliver hædret med priser som Årets Startup, Bedste nye startup, Årets Stifter og Bedste Business Angel.

De nominerede til ‘Founder of the Year’ er…

Du kan stemme på dine favoritter frem til den 18. april 2016 Her.

Læs også: Trendsonline er nomineret til Nordic Startup Awards

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos