Apple går grøn

Apple går grøn

Har du åbnet din App Store i dag? Så har du sikkert opdaget, at App Store er grøn i dag og slår et slag for miljøet, truede dyr, alle verdens skove og bæredygtighed med deres nye tiltag, Apps for Earth. I dag ser App Store ikke ud som det plejer – Apple har nemlig besluttet

Har du åbnet din App Store i dag? Så har du sikkert opdaget, at App Store er grøn i dag og slår et slag for miljøet, truede dyr, alle verdens skove og bæredygtighed med deres nye tiltag, Apps for Earth.

I dag ser App Store ikke ud som det plejer – Apple har nemlig besluttet at køre en grøn kampagne, de kalder Apps for Earth. Alle udvalgte apps har en grøn profil eller donerer prisen for app’en til et velgørende, bæredygtigt formål. Eksempelvis kan man i dagens anledning hente WWF‘s app eller en særudgave af Angry Birds, hvor man skal skyde grønne grise ned, der overfisker i verdenshavene. At blive featured som udvalgte apps i App Store gør en app markant mere eksponeret for App Stores brugere, øger opmærksomheden og kan potentielt betyde flere downloads.

Apple Earth 2 Trendsonline

Sådan ser AppStore ud i forbindelse med Apps for Earth kampagnen.

Læs også: Reshopper er Editors Choice nr. 1 i AppStore

3 comments

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

3 Comments

 • angry birds games
  12. maj 2016, 15:16

  Awesome post, I had to read it with google translate to read it 😀

  REPLY
 • shaun
  27. marts 2017, 14:38

  great post.you have done an amazing work here.

  REPLY
 • Angy Birds
  15. juni 2018, 16:29

  Angy Birds vil ikke bare lade dig kede uden en aftale, men også lære dig at beregne i kamp, når du skal – være præcis og impetuøs. Og når – patient og fokuseret.

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: