Post Danmark har gode nyheder for e-handlen

Post Danmark har gode nyheder for e-handlen

Fra på mandag bringer posten ikke blot pakker ud til danskernes adresse. En ny tjeneste, lanceret af Post Danmark, tilbyder at private og firmaer kan bestille pakkehentning af postmanden. Fra på mandag skal danskerne ikke blot nøjes med, at modtage pakker fra postmanden. Det bliver nu muligt for både private og virksomheder, at bestille afhentning

Fra på mandag bringer posten ikke blot pakker ud til danskernes adresse. En ny tjeneste, lanceret af Post Danmark, tilbyder at private og firmaer kan bestille pakkehentning af postmanden.

Fra på mandag skal danskerne ikke blot nøjes med, at modtage pakker fra postmanden. Det bliver nu muligt for både private og virksomheder, at bestille afhentning af pakkepost til en merpris på 29 kroner.

Det vil sige, at for de ekstra 29 kroner, kan du stille pakken på en aftalt adresse, hvorefter Post Danmark afhenter den inden for to dage.

Men skal du sende pakken med posten fra en bestemt adresse, skal du være opmærksom på, at der er fri adgang til opsamlingsstedet:

”Indtil videre kan vi kun tilbyde den til kunder, der bor i villa eller rækkehus, men vi arbejder på at udvide til flere typer ejendomme,” siger Carsten Dalbo Pedersen, chef for e-Commerce & Logistics i PostNord Danmark.

Lettere for mindre netbutikker og private kunder

Tiltaget fra Post Danmark har til formål, at gøre det lettere for særligt de private kunder, og mindre netbutikker. Carsten Dalbo Pedersen forklarer:

”Stigningen i nethandlen betyder, at danskerne ikke bare modtager flere pakker, men også sender stadigt flere. Det gør vi nu lidt lettere for især private kunder og mindre netbutikker ved at tage pakkerne med fra adressen, når de bestiller en afhentning i forbindelse med køb af online pakkeporto.”

Post Danmark tilbyder i forvejen tjenesten Modtagerflex, som gør det muligt for Post Danmarks kunder at afhente en pakke på et på forhånd aftalt sted.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

 • Rasmus
  18. april 2016, 20:10

  @Carsten Dalbo Pedersen

  Fedt koncept! Men. Hvad med os e-købmænd, som bliver over-charged for at I kommer og henter
  pakker fra os?

  Vi sender i gennemsnit 45 pakker om dagen eller 1350 pakker om måneden, og betaler 6 kr excl moms pr. pakke for afhentning. Det betyder at vi betaler jer 8100 kr excl moms om måneden eller 405 kr hver gang(20 afhentningsdage) i bruger 10 minutter på at hente vores pakkebur.

  Det er ikke fordi vores lager lokation er i udkantsdanmark(så kunne denne høje pris måske argumenteres for), men vores lager er placeret i Herlev.

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: