Hardware virksomheder inspirerer hinanden

Hardware virksomheder inspirerer hinanden

I dag bød Scion DTU alle nysgerrige sjæle indenfor til en omgang morgenmad og snak om hardware. Mange virksomheder valgte at lægge vejen forbi Forskerparken i Lyngby. Her kan du se et par stemningsbilleder fra eventet. Den traditionelle Hardware Breakfast løb af stabelen i morges, hvor en lang række hardware virksomheder deltog til en formiddag

I dag bød Scion DTU alle nysgerrige sjæle indenfor til en omgang morgenmad og snak om hardware. Mange virksomheder valgte at lægge vejen forbi Forskerparken i Lyngby. Her kan du se et par stemningsbilleder fra eventet.

Den traditionelle Hardware Breakfast løb af stabelen i morges, hvor en lang række hardware virksomheder deltog til en formiddag spækket med oplæg og netværk. Efter de indledende speakere var der god tid til at tale med kollegaer og nysgerrige eller finde inspiration blandt de udstillende.

Nedenfor kan du se fotos fra eventet, der fandt sted i forskerparken Scion DTU.

Helle Nielsen-Elgaard Scion DTU Trendsonline

Helle Nielsen-Elgaard til Hardware Breakfast 2016

Scionv DTU Hardware Breafkfast

Hardware virksomheder mødtes til morgenmad på Scion DTU

Scion DTU Snak mellem hardware virksomheder

Hardware virksomheder kunne udstille deres produkter og inspirere hinanden

Læs også: Scion DTU: 80% af vores virksomheder vokser

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: