Kom med til WordPress konference i Århus

Kom med til WordPress konference i Århus

Hvert år afholder holdet bag WordPress en konference, WordCamp, for brugere af deres CMS-platform. I år går det løs i Århus d. 28.-29. maj 2016 på DOKK1. WordPress er verdens mest udbredte CMS-platform, og hele 25% af alle hjemmesider er baseret på WordPress. De seneste år har WordCamp konferencen tiltrukket omkring 200 deltagere til 2 dage

Hvert år afholder holdet bag WordPress en konference, WordCamp, for brugere af deres CMS-platform. I år går det løs i Århus d. 28.-29. maj 2016 på DOKK1.

WordPress er verdens mest udbredte CMS-platform, og hele 25% af alle hjemmesider er baseret på WordPress. De seneste år har WordCamp konferencen tiltrukket omkring 200 deltagere til 2 dage med fokus både på hardcore tech og på den lidt mere bløde side af det at drive en WordPress hjemmeside.

Alle er velkommen. Du kan tilmelde dig og købe billet her.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: