Se videoen: Sådan bliver dit startup lean

Se videoen: Sådan bliver dit startup lean

Måske trænger dit startups forretningsmodel og arbejdsprocesser til et eftersyn, eller måske skal du til at starte en splinterny virksomhed op. Her kan du få en række råd fra serieiværksætteren Eric Ries. Med sine ideer om ‘The Lean Startup’ tager forfatter og serieiværksætter Eric Ries fat i virksomheder – både nye og etablerede – og søger

Måske trænger dit startups forretningsmodel og arbejdsprocesser til et eftersyn, eller måske skal du til at starte en splinterny virksomhed op. Her kan du få en række råd fra serieiværksætteren Eric Ries.

Med sine ideer om ‘The Lean Startup’ tager forfatter og serieiværksætter Eric Ries fat i virksomheder – både nye og etablerede – og søger at hjælpe iværksættere og ledere til at tage bedre og hurtigere forretningsmæssige beslutninger. Han bringer principperne fra Lean produktion og agil udvikling ind i processen med innovation.

Eric Ries er forfatter til bogen ‘Startup Lessons Learned’, og han har bloggeren bag ‘The Lean Startup’.

Her kan du se videoen, hvor Eric Ries deler sine tanker om ‘The Lean Startup’.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: