Startup skal markedsføre de små virksomheder

Startup skal markedsføre de små virksomheder

Spinnaker Nordic arbejder med moderne og innovative løsninger til online markedsføring. De tilbyder konsulentarbejde inden for blandt andet SEO og AdWords, online løsninger i e-handel samt analyse og optimering. Nu har de valgt at fokusere på de små virksomheder. Spinnaker Nordic blev stiftet i 2014 af Simon Paag, og allerede i løbet af det første år

Spinnaker Nordic arbejder med moderne og innovative løsninger til online markedsføring. De tilbyder konsulentarbejde inden for blandt andet SEO og AdWords, online løsninger i e-handel samt analyse og optimering. Nu har de valgt at fokusere på de små virksomheder.

Spinnaker Nordic blev stiftet i 2014 af Simon Paag, og allerede i løbet af det første år formåede de at få foden indenfor hos nogle af de store selskaber i Danmark, heriblandt e-handelsbutikkerne Stylepit og Unisport. I løbet af 2015 fik Spinnaker udlængsel og forretningsaftaler kom på plads i blandt andet Singapore og Thailand. 2016 startede med endnu en udvidelse, da et kontor i Esbjerg så dagens lys. Herfra vil Spinnaker udføre tekniske opgaver for deres kunder. 2016 bød også på en tilføjelse til teamet, da Simon Elkjær, der tidligere arbejdede for youtube-succesen Nicehair.dk trådte ind i foretagendet som medejer og direktør.

Fokus på små virksomheder

I Danmark findes en stor mængde af helt små virksomheder, der ikke har råd til at købe hjælp i typiske konsulentforretninger. Dermed risikerer de at få en dårlig oplevelse med både SEO, AdWords og andre typer af online marketings tjenester. Her vil Spinnaker give de mere traditionelle konsulentvirksomheder konkurrence ved at fokusere på de små virksomheder, og give dem en vejledning, de har råd til:

”Vi vil tilbyde vores hjælp til disse små firmaer. Vi arbejder gradvist imod at få sat alt knivskarpt i system, så vi kan være effektive nok til selv at tjene penge, men på samme tid tilbyde en service, som små virksomheder i hele verden har råd til,” forklarer Simon Elkjær.

Spinnaker fungerer lige nu primært som konsulentforretning, men fremadrettet vil de arbejde mod at minde mere om en SaaS (Software as a Service) virksomhed, stadig med fokus på de små virksomheder. Arbejdet starter selvfølgelig i Danmark, hvor Spinnaker vil skabe transparens og tilgængelighed på et marked, der ofte er uigennemskueligt.

Konkurrenter i massevis skræmmer ikke Spinnaker

Der findes hundredevis af konsulentvirksomheder i Danmark og endnu flere freelancere, der arbejder med det samme område som Spinnaker. Derfor skal startup virksomheder gøre lidt ekstra for at blive lagt mærke til. Spinnaker er unikke, fordi deres løsninger er transparente og fordi de satser på de små virksomheder. Og med deres fokus på små virksomheder i hele verden, vil de prøve at avancere fra konkurrenterne.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: