Udkantsdanmarks e-handlende har fundet formlen for god kundeservice

Udkantsdanmarks e-handlende har fundet formlen for god kundeservice

Fotograf Jeppe Bjørn Vejlø En by i Udkantsdanmark har fundet opskriften på en succesfuld onlinevirksomhed. Til E-handelsprisfesten anno 2016 løb den lille vestjyske by Skive med opmærksomheden. Salg af varer og tjenesteydelser er for tiden i en rivende udvikling, og det har Udkantsdanmark fundet ud af, og markerer sig på dette felt. En by, der

Fotograf Jeppe Bjørn Vejlø

En by i Udkantsdanmark har fundet opskriften på en succesfuld onlinevirksomhed. Til E-handelsprisfesten anno 2016 løb den lille vestjyske by Skive med opmærksomheden.

Salg af varer og tjenesteydelser er for tiden i en rivende udvikling, og det har Udkantsdanmark fundet ud af, og markerer sig på dette felt. En by, der har taget udviklingen til sig, er den vestjyske by Skive, der blandt andet huser Rito.dk og Cykelpartner.dk. Begge virksomheder omsætter for flere millioner om året, og gjorde sig igen i år bemærket på den danske e-handelsscene.

Cykelpartner.dk har specialiseret sig i salg af cykler og reservedele, og Rito.dk har kastet sig over branchen for garn og hobbyartikler. De to lokale virksomheder har fundet opskriften på en god e-shop, og de udvider løbende og ansættes nye medarbejdere i begge virksomheder.
Virksomhederne har fokuseret på at skabe en helt unik stab af medarbejdere, og har derfor stor fokus på at uddanne deres medarbejdere, så de bliver en del af det fælles miljø, der er helt særligt i de to virksomheder.

Skive fik to priser med hjem til det vestjyske

Skive har taget kampen op med resten af Danmark og beviser, at Udkantsdanmark sagtens kan være med og konkurrere i toppen af feltet. Det blev også helt tydeligt, da E-handelsprisfesten i sidste uge løb af stablen. Der blev i alt uddelt 12 priser til de bedste e-handelsvirksomheder fra hele Danmark. Arrangementet er det største event i e-handelsbranchen, og i år tiltrak det ikke mindre end 700 af de dygtigste personer inden for e-handel.

En af priserne, der blev givet var ”Brugernes Favorit”, der gives til en virksomhed, der yder en service ud over det sædvanlige. Her gjorde Skive sig specielt bemærket ved at tage to priser, da Cykelpartner.dk vandt og Rito.dk fik en flot andenplads. Det er andet år i træk, at Cykelpartner.dk vinder ”Brugernes Favorit”, og det viser, at de har fundet opskriften på god kundeservice.

De to succesvirksomheder fra Skive ved godt, at vækst er et nøgleord for at skabe en god virksomhed, og de gør alt for at konkurrere mod de større virksomheder på markedet. Rito ApS har fundet den rette sammensætning, da de i løbet af kun to år har formået at bygge en millionforretning – uden at hente investeringer. Optimismen er stor i Skive, da både Søren Sieg fra Cykelpartner.dk og Dennis Drejer fra Rito.dk ser en stor og lys fremtid for e-handel i Udkantsdanmark.

Rito Billede

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: