Zuckerberg ramt af hackere

Zuckerberg ramt af hackere

Manden bag verdens største sociale netværk er i weekenden blevet hacket. Stifteren af Facebook, 32-årige Mark Zuckerberg fik i weekenden hacket flere af sine konti, heriblandt Instagram, Twitter, LinkedIn og Pinterest. Det skriver BBC. Hackergruppen Ourmine, som siden har fået sin Twitter-konto suspenderet, har taget ansvaret, og skrev i et tweet til Zuckerbergs konto, @finkd,

Manden bag verdens største sociale netværk er i weekenden blevet hacket.

Stifteren af Facebook, 32-årige Mark Zuckerberg fik i weekenden hacket flere af sine konti, heriblandt Instagram, Twitter, LinkedIn og Pinterest. Det skriver BBC.

Hackergruppen Ourmine, som siden har fået sin Twitter-konto suspenderet, har taget ansvaret, og skrev i et tweet til Zuckerbergs konto, @finkd, at de havde hacket ham og opfordrede ham til at kontakte dem:

“Hey @finkd we got access to your Twitter & Instagram & Pinterest, we are just testing your security, please dm us.”

Læs også: Sådan beskytter du dig selv og dit firma mod hacking

Tweetene er siden blevet slettet.

Flere medier beretter, at det kan være et hack på LinkedIn i 2012, der gjorde det nye angreb muligt. Sidste måned kom det nemlig frem, at 117 millioner LinkedIn-brugernavne og –kodeord var blevet stjålet fire år tidligere og solgt videre på ”the dark web”.

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: