Stærke navne til årets første Tech Hotdog

Stærke navne til årets første Tech Hotdog

Tech Hotdog er tilbage og denne gang har vi samlet et stærkt panel med fire fremadstormende fintech startups. Efter en endt paneldiskussion er vi som altid klar til at sætte ild under pølserne. Datoen er den 23. juni, og det sker i Rocket Labs.  Som sædvanlig lægger vi op til debat, når der er Tech

Tech Hotdog er tilbage og denne gang har vi samlet et stærkt panel med fire fremadstormende fintech startups. Efter en endt paneldiskussion er vi som altid klar til at sætte ild under pølserne. Datoen er den 23. juni, og det sker i Rocket Labs

Som sædvanlig lægger vi op til debat, når der er Tech Hotdog. Denne gang handler det om, hvor svært det er for fintech startups at komme igang, hvad det kræves og har København virkelig potentiale til at blive en fintech hovedstad i norden.

I panelet har vi Claus Christensen fra Clearhaus, der lige er blevet kåret til nordens ’Most Exponential Startup’ ved Nordic Startup Awards i slutningen af maj. Jørgen Christian Juhl fra Cardlay og tidligere co-founder af Wallmob. Cardlay vil ændre den måde firmabetalingskort håndteres på. Den tredje mand i panelet er Mikael Breinholst fra Tradeworks.io, der lige har landet en stor aftale med Monex, der er den største fondsmægler i Indonesien. Sidst men ikke mindst har vi Anders Hartmann fra Northholders, der vil lave digital investeringsrådgivning og som tidligere i år blev en del af Finansforbundets fintech hub. Panelet styres af Kim Vindberg-Larsen fra CFIR, så nivueaet bliver højt og der vil være fokus på data, faglig viden og udvikling.

Inden paneldebaten vil tre centrale aktører i det danske fintech branche introducere tilhørerne for deres perspektiver fra hver deres placering i landskabet. 

Så hvis du er til fintech og interesserer dig for disruption og hvordan det påvirker branchen, så er dette event noget for dig. Eller er du til gratis hotdogs og networking med stjernerne fra startup Danmark så sæt et stort fedt kryds i kalenderen den 23 juni og vær med til at sende fintech-heksen til Bloksbjerg.

Programmet:

16:15 Velkomst
16.20 CFIR præsentation v. Kim Vindberg-Larsen
16.30 Clearhaus præsentation v. Claus Christensen
16.40 Accenture præsentation v. Bent Dalager
17.00 Networking
17.15.Paneldebat
18.20 Hotdogs og øl

Tilmeld dig eventet her.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: