Nye bejlere til fynsk robotfirma sætter børsnotering på pause

Nye bejlere til fynsk robotfirma sætter børsnotering på pause

Den fynske robotvirksomhed har oplevet massiv kontakt fra investorer efter offentliggørelsen af deres planer om svensk børsnotering. I foråret kunne den odenseanske robotvirksomhed Blue Ocean Robotics berette om deres planer om at lade sig børsnotere i Sverige. “Vi har en meget stor vækst, og vi har brug for kapital til at fortsætte den udvikling, vi

Den fynske robotvirksomhed har oplevet massiv kontakt fra investorer efter offentliggørelsen af deres planer om svensk børsnotering.

I foråret kunne den odenseanske robotvirksomhed Blue Ocean Robotics berette om deres planer om at lade sig børsnotere i Sverige.

“Vi har en meget stor vækst, og vi har brug for kapital til at fortsætte den udvikling, vi har gennemgået på rekordfart, så derfor har vi overvejelser om en børsnotering i Sverige,” fortæller administrerende direktør og medejer i Blue Ocean Robotics, Claus Risager, til Fyens Stifttidende.

Men det har en række danske investorer taget til sig, og nu er de også interesseret i at investere i det unge startup.

Blue Ocean Robotics er tre år gammelt og har oplevet massiv vækst siden opstart. Allerede nu er firmaet repræsenteret i 13 lande og har 18 datterselskaber i form af franchise-selskaber og jointventures fra Australien over Tyskland og til Malaysia. Men det koster penge at ekspandere, og derfor har virksomheden gået med tanker om børsnotering.

Ifølge Claus Risager har virksomheden nemlig nogle unikke vækstmuligheder og en forretningsplan, som kræver kapital for at blive ført ud i livet.

Men nu ser det ud til at investeringerne måske kan komme fra danske virksomheder.

“De børsovervejelser, vi har, har fået en hel del mulige investorer til at henvende sig hos os med alternative forslag til børsnoteringen,” lyder det fra direktøren til Fyens Stiftstidende.

Indtil videre er børsnoteringen i hvert fald sat på pause.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: