Newsio lander investering fra SEED Capital

Newsio lander investering fra SEED Capital

[:DA]Medieportalen Newsio modtager endnu en investering. Denne gang er den glade giver SEED Capital og andre investorer. Kapitalindsprøjtningen på 4,5 millioner kroner skal bruges på international vækst. Newsio er en platform, der hjælper brugeren med at organisere og personalisere nyhedsstrømmen for kun at præsentere brugeren for det indhold, der interesserer netop ham eller hende. Sorteringen

[:DA]Medieportalen Newsio modtager endnu en investering. Denne gang er den glade giver SEED Capital og andre investorer. Kapitalindsprøjtningen på 4,5 millioner kroner skal bruges på international vækst.

Newsio er en platform, der hjælper brugeren med at organisere og personalisere nyhedsstrømmen for kun at præsentere brugeren for det indhold, der interesserer netop ham eller hende. Sorteringen sker på baggrund af brugerens selvvalgte interesseområder, adfærd på sitet og artikler, der bliver delt af personer, som brugeren følger.

Det er ikke den første investering, startuppet får indenbords. For nylig har Newsio modtaget investering fra Markedsmodningsfonden, ligesom de i sommeren 2015 modtog investering fra Lars Seier Christensen, direktøren for Saxo Bank. Og nu er det altså blandt andre SEED Capital, der melder sig på banen med en hjælpende hånd.

Newsio i rivende udvikling

Newsio er et startup i rivende udvikling. På få måneder er de vokset fra blot fem til nu sytten medarbejdere og har kontorer i København og London. Startuppet kan også allerede tælle en portfolio af kunder fra Europa, USA og Mellemøsten. Investeringen på 4,5 millioner kroner skal nu bruges til at vækste yderligere, specielt i Europa. Målet er nemlig at fange de virksomheder, der med Newsios egen ord, er “frontrunners” på det europæiske marked.

De mener nemlig, at konceptet, som trender meget i USA, er kommet for at blive. Derfor vil de gerne ind på det europæiske marked så tidligt som muligt.

”Vi har med denne investering en unik mulighed for at styrke vores position i Europa. Employee Advocacy – altså det at engagere medarbejderne på sociale medier – er den helt store trend i USA lige nu, og Europa er godt på vej. Ved at rykke hurtigt nu forventer vi at kunne indtage væsentlige markedsandele,” udtaler CEO i Newsio, Thomas Heltborg Juul, i en pressemeddelelse.

Trendsonline ønsker Newsio stort tillykke med investeringen.[:]

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: