Gæsteindlæg: Find den gode computer til studiestart

Gæsteindlæg: Find den gode computer til studiestart

Skal du til at studere efter sommerferien, har du også brug for en computer til din studiestart. En billig computer med de rette specifikationer er dog ikke altid lige let at finde. Læs med og bliv klogere på, hvor og hvordan du finder den rette computer til din studiestart. Hvad skal din computer kunne? Inden

Skal du til at studere efter sommerferien, har du også brug for en computer til din studiestart. En billig computer med de rette specifikationer er dog ikke altid lige let at finde. Læs med og bliv klogere på, hvor og hvordan du finder den rette computer til din studiestart.

Hvad skal din computer kunne?

Inden du overhovedet kigger efter en billig computer til din studiestart, skal du have gjort dig nogle tanker omkring, hvad din computer skal kunne. Skal den udelukkende bruges til skoleprojekter eller skal du også kunne bruge den til eksempelvis spil eller andet i din fritid?

Skal den kun bruges til skolen, vil hvilket grafikkort og processor der er i din computer ikke have nogen større betydning, da langt de fleste computere i dag kan trække office-pakken m.m. Skal din computer derimod også bruges til spil i fritiden, kan det klart anbefales at tjekke op på hvilket grafikkort samt processor, der er i den givne bærbare computer.

Der kan nemlig være en væsentlig forskel og det er langt fra alle bærbare, der egner sig lige godt til at spille på.

På nogle gymnasier eller videregående uddannelser vil du skulle have installeret flere større programmer på din computer, som er nødvendige i forhold til din uddannelse. Skal du blot starte i gymnasiet, vil de fleste nye bærbare computer i dag være gode nok til dit behov.

Skal min computer være en MacBook?

De fleste der starter på gymnasiet eller på en videregående uddannelse, vil gerne have en MacBook fra det velkendte mærke Apple i dag. Det er ofte lækre produkter, men mange betaler også i dyre domme udelukkende for at have en computer fra det velkendte mærke.

Faktisk kan du i dag godt finde billigere computere med mindst ligeså gode specifikationer, som der er i en MacBook. Din computer vil selvfølgelig ikke være fra det ”rigtige” mærke, men er du studerende og gerne vil spare nogle penge på din computer, vil din computer være et godt sted at starte.

Typisk holder ens computer heller ikke i meget mere end 3 år, så hvorfor betale 15.000 kroner for en MacBook Pro computer, når du kan nøjes med at betale en tredjedel af prisen for en billigere computer, der er ligeså god?

Et scenarie rigtig mange vil kunne nikke genkendelse til, men alt for ofte kan det have betydning for ens fællesskab med andre i ens klasse.

Gå efter de gode tilbud

En god idé for dig der leder efter en god, ny og billig computer op til studiestart er, at holde øje med de gode tilbud fra Expert eller andre elektronikbutikker.

Ofte har de formidable tilbud, som kun gælder en begrænset periode, hvor du kan få en relativ god computer til billige penge, men som stadig vil kunne klare tre år i gymnasiet.

Der er ofte ikke tale om dyre MacBook computere fra Apple, men billige computere fra andre gode anerkendte mærker, der stadig har gode specifikationer og kan tåle nogle tæsk uden at gå i stykker efter et par gange i brug.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: