Og vinderen af denne omgang Techbubbles er…

Og vinderen af denne omgang Techbubbles er…

[:DA]…ikke Miinto. Det blev heller ikke Capdesk eller Tradeshift. Derimod blev det OrderYoyo, der løb med sejren og 56 procent af stemmerne. På andenpladsen kom Famly med 22 procent af stemmerne. Vi ønsker mange gange tillykke til OrderYoyo, der med en investering på 18,5 millioner og nye kræfter i bestyrelsen kvalificerede sig til TechBubbles og en lækker flaske

[:DA]…ikke Miinto. Det blev heller ikke Capdesk eller Tradeshift.

Derimod blev det OrderYoyo, der løb med sejren og 56 procent af stemmerne. På andenpladsen kom Famly med 22 procent af stemmerne.

TechBubbles

Vi ønsker mange gange tillykke til OrderYoyo, der med en investering på 18,5 millioner og nye kræfter i bestyrelsen kvalificerede sig til TechBubbles og en lækker flaske champagne fra Vivino.

OrderYoyo har positioneret sig som en stærk konkurrent til Just-Eat. I en ny investeringsrunde sikrede stifterne, Thor AngeloThomas Paulsen og Hakan Yagci, sig 18,5 millioner kroner. Den investering betød også, at nogle nye erfarne kræfter trådte ind i bestyrelsen; Preben Damgaard, Jesper Johansen og Managing Partner i SEED Capital, Ulla Brockenhuus-Schack.

OrderYoyo vil med de ekstra ressourcer erobre større markedsandele og ekspandere yderligere.

TechBubbles

Læs også: TechBubbels: Hvilket startup skal fejres med bobler?

Vinderen vil blive kontaktet af Trendsonline.dk

 

[:]

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: