Nike kom til Tonsser efter hjælp til talent-rekruttering

Nike kom til Tonsser efter hjælp til talent-rekruttering

Nike gør klar til fjerde sæson af deres talentprogram, Nikes Most Wanted. Og i Danmark har de valgt en ny taktik. I stedet for at lave et åbent opslag, har de kontaktet et dansk startup for hjælp. Tonsser er en app for unge fodboldspillere, hvor de kan uploade videoer af dem selv og deres præstationer,

Nike gør klar til fjerde sæson af deres talentprogram, Nikes Most Wanted. Og i Danmark har de valgt en ny taktik. I stedet for at lave et åbent opslag, har de kontaktet et dansk startup for hjælp.

Tonsser er en app for unge fodboldspillere, hvor de kan uploade videoer af dem selv og deres præstationer, indtaste statistikker over deres spil, følge hinanden, dele erfaringer, tips, opslag og endda logge, hvilket udstyr de foretrækker. Derfor var det nemt for Tonsser at træde til, da Nike bankede på døren, fortæller Peter Holm Nielsen, medstifter i Tonsser.

Læs også: Tonsser scorer investering i millionklassen

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: