Relate Spotlight: En god kunderelation er som et kærlighedsforhold

Relate Spotlight: En god kunderelation er som et kærlighedsforhold

Zendesk vil med eventet Relate Spotlight sætte fokus på de gode kunderelationer. Det sker i København den 20. september. Mangt og meget sker den 20. september, hvis man er lidt inde i det danske iværksættermiljø. Og nu er der endnu mere at vælge mellem. Zendesk holder nemlig en ny event. Eventen hedder Relate Spotlight og

Zendesk vil med eventet Relate Spotlight sætte fokus på de gode kunderelationer. Det sker i København den 20. september.

Mangt og meget sker den 20. september, hvis man er lidt inde i det danske iværksættermiljø. Og nu er der endnu mere at vælge mellem. Zendesk holder nemlig en ny event. Eventen hedder Relate Spotlight og sætter fokus på kunderelationer. En god kunderelation er nemlig som et kærlighedsforhold, mener de – det skal tages seriøst og plejes.

Læs også: Zendesk åbner op for dialog i Google Play

”Vi har lagt meget arbejde i at skabe en dag, som giver deltagerne maksimal viden og inspiration omkring de gode kunderelationer. Der er linet op med både en case, et oplæg om at forstå kunderne og et oplæg om, hvordan den nyeste teknologi sikrer gode kunderelationer – og så bliver der rig mulighed for at netværke og udveksle erfaringer sidst på dagen,” siger Thomas Olsen fra Zendesk, der er vært ved arrangementet, i en pressemeddelelse.

Kunstig intelligens kan styrke kunderelationerne

Eventet er gratis og stiller skarpt på blandt andet kunstig intelligens og hvordan teknologien kan bruges til at styrke kundeservice og forudse kundernes behov. Her er Zendesk en af frontløberne på at implementere machine learning og kunstig intelligens.

Læs også: Rainmaking Summit viser vejen til venskab mellem startup og corporate 

Zendesks senior vice president for teknologi, Adrian McDermot, vil på dagen blandt andet komme med et humoristisk oplæg ”Machine Learning and the pursuit of Meaningful Relationships”, hvor han krydrer databaserede eksempler fra kundeserviceafdelinger med eksempler fra datinglivet.

Læs også: Kunstig intelligens skal forudsige dit behov for hjælp

Deltagerne får nogle konkrete dating tips med sig, så de kan blive bedre til at møde deres kunder og skabe gode forhold til dem. Noget som også sociolog og forbrugerekspert Eva Steensig vil komme ind på i sit oplæg ”Kiss the Customer, Not the Tiger.” Man skal nemlig ikke være bange for kunderne, men se dem som mulige partnere.

Dagen afsluttes med cocktails og mulighed for at øve sig lidt på at netværke. Du kan tilmelde dig her.

Læs også: Y-Combinator kommer til Danmark

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: