Dansk rejseportal drejer nøglen om

Dansk rejseportal drejer nøglen om

Rejseportalen Vacasol har begæret konkurs. Virksomheden har hvert år stået for formidlingen af godt 20.000 europæiske ferieboliger, men foretagendet blev aldrig en succes. Så gik den ikke længere for den danske rejseportal Vacasol. Pengene er sluppet op, og ingen har vist sig villig til at poste ny kapital i den skrantende skude. Derfor har Vacasol

Rejseportalen Vacasol har begæret konkurs. Virksomheden har hvert år stået for formidlingen af godt 20.000 europæiske ferieboliger, men foretagendet blev aldrig en succes.

Så gik den ikke længere for den danske rejseportal Vacasol. Pengene er sluppet op, og ingen har vist sig villig til at poste ny kapital i den skrantende skude.

Derfor har Vacasol efter flere år med røde tal på bundlinjen og en negativ egenkapital, indgivet en konkursbegæring til Sø- og Handelsretten. Det skriver TV2 Business.

En umulig kamp for overlevelse

Vacasol har eksisteret siden 2007, men har aldrig rigtig været en god forretning. Selskabet, der samarbejder med mere end 200 partnere i Europa, havde forsøgt at skaffe ny kapital blandt de eksisterende aktionærer, men det er altså ikke lykkes.

Efter konkursbegæringen tager Vacasol ikke længere imod bookinger. Det påpeges samtidig at kunder, der allerede har booket deres ferie gennem Vacasol, kontaktes direkte af Vacasols partnere med henblik på at sikre rejsen.

Det samlede tab i Vacasol løber, ifølge Finans.dk, op i 30 millioner kroner. Der skal nu udpeges en kurator, der skal forsøge at skaffe penge til kreditorerne gennem salg eller opdeling af virksomhedens aktiver.

 

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: