Skal firmabilen være en Porsche?

Skal firmabilen være en Porsche?

Denne artikel er skrevet i samarbejde med S360. De fleste kan godt lide flotte og lækre biler. Men biler som Porschen kan være svær at komme i nærheden af, rent økonomisk. Derfor foreslår FindLeasing.nu, at man dropper ideen om at købe og leaser sin nye bil istedet. For mange har en lækker Porsche været en

Denne artikel er skrevet i samarbejde med S360.

De fleste kan godt lide flotte og lækre biler. Men biler som Porschen kan være svær at komme i nærheden af, rent økonomisk. Derfor foreslår FindLeasing.nu, at man dropper ideen om at købe og leaser sin nye bil istedet.

For mange har en lækker Porsche været en drøm lige siden den spæde barndom. Det er svært ikke at falde for den rappe sportsvogn, der emmer af personlighed. Desværre er Porschen en sjældenhed på de danske veje, hvilket nok i bund og grund skyldes prisen, som bestem ikke bliver mindre, når de danske skatter og afgifter kommer oveni.

Dette er lidt ærgerligt, da en Porsche som firmabil helt bestemt vil vække en del opmærksomhed og nok også give en del anerkendende nik med på vejen. Det er dog ikke helt umuligt at få drømmen til at gå i opfyldelse. Læs med her og find ud af hvordan din drøm om en Porsche kan gå i opfyldelse.

Leasing er smutvejen til din drøm

Det helt store problem, men samtidig også det attraktive ved Porsche er, at det er biler i en klasse for sig selv. Med den gennemførte eksklusivitet kommer også den høje pris, og desværre må mange fravælge en Porsche af netop denne grund. Det er en skam, for med en smule research vil man måske opdage, at det er muligt at køre en Porsche, selvom man ikke har en formue i banken.

Leasing har nemlig vundet stor popularitet i Danmark, og det gælder ikke kun, når det kommer til fornuftige stationcars. Også eksklusive bilmærker som Porsche, Mercedes, Ferrari er repræsenteret på markedet.

Det at lease en bil i stedet for at købe den gør, at startbeløbet for bilen er markant lavere. Samtidig kan du også selv bestemme, hvor længe du vil binde dig til bilen. Dette kan især være en stor fordel ved en sportsvogn. En bil med to sæder, kan sagtens passe til dine behov det ene år, men ikke det næste. Samtidig undgår du at binde dig til en bil, som taber en stor del af sin værdi, det øjeblik den forlader forhandlerens indkørsel.

Leasing gjort nemt

Leasing af bil kan dog godt være en jungle. Markedet er kæmpestort, og priserne kan variere meget. Især når det gælder de unikke bilmærker som Porsche, kan priserne være ufatteligt forskellige.

Det er en træls overraskelse af få, hvis man finder ud af, at man har bundet sig til den forkerte leasing virksomhed, og netop derfor er en side som FindLeasing.nu opstået. Her opretter du dig som leasingkunde, og så vil diverse forhandlere herefter tilbyde dig biler, der opfylder dine ønsker og behov. Formålet er, at gøre leasing mere overskueligt og nemt for dig som kunde.

Vælg din bil her og se hvilke priser, du kan få den til. Du kan også frit søge imellem mere end 3.500 leasingtilbud, hvor du nemt kan sammenligne bilernes specifikationer. Det har aldrig været nemmere at lease en bil, og samtidig har der heller aldrig været mere at vælge imellem – lige meget om du drømmer om en Fiat eller en Porsche.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: