Reshopper tog priser med hjem fra Rundetårn

Reshopper tog priser med hjem fra Rundetårn

Secondhandmarkedspladsen for børnefamilier vandt to priser ved Børn I Byens årlige kåring i Rundetårn søndag. Rundetårn var søndag vært for ikke bare turister og historieinteresserede på søndagsudflugt. Søndag afholdt Danmarks største online guide for børnefamilier, Børn I Byen, nemlig deres årllige prisoverrækkelsesshow, hvor appen Reshopper, der fungerer som en online markedsplads for køb og salg

Secondhandmarkedspladsen for børnefamilier vandt to priser ved Børn I Byens årlige kåring i Rundetårn søndag.

Rundetårn var søndag vært for ikke bare turister og historieinteresserede på søndagsudflugt. Søndag afholdt Danmarks største online guide for børnefamilier, Børn I Byen, nemlig deres årllige prisoverrækkelsesshow, hvor appen Reshopper, der fungerer som en online markedsplads for køb og salg af brugt børnetøj og –ting, vandt to priser.

Børnenes og miljøets favorit

For andet år i træk tog Reshopper prisen for Danmarks Bedste Børneapp, men også en ny pris, som først er kommet til i år; Danmarks Bedste Bæredygtige Initiativ.

“Man kan ikke undgå at blive stolt over at have skabt en app, der kan vinde som Danmarks Bedste App to år i træk, når vi er oppe imod anerkendte virksomheder som LEGO, DR Ramasjang og Vigga. Så er det ret vildt, at vi  vinder med godt halvdelen af stemmerne i begge kategorier,” siger Jonas Funk Johannessen, Head of Design og en af appens grundlæggere i en pressemeddelelse.

Men også den nye pris betyder meget for teamet, fortæller Nicolai D. Johannesen, COO og medstifter:

“For os handler det også om at passe på miljøet. Det koster mange ressourcer at producere tøj og udstyr til børn og ved at hjælpe til at genbruge tingene, skåner vi også miljøet. Derfor håber vi også, at denne pris kan være med til at skabe opmærksomhed og fortælle endnu flere børnefamilier, at det er vigtigt at få tingene i spil i lokalområdet og give børnetingene en længere levetid.”

Priserne er en ekstra motivation for Reshopper

Reshopper er blevet downloadet mere end en kvart million gange, og alene i oktober måned blev der oprettet knap 400.000 varer i appen.

I Rundetårn var interessen for innovation til børn ligeledes stor. Godt 300 gæster var mødt op til prisoverrækkelsen, som uddeles af Børn I Byen, men vinderne er baseret på en afstemning blandt læserne. Og her havde de flere tusinde stemmer valgt Reshopper som favorit i de to kategorier.

Læs også: Reshopper overhaler DBA og får nye investorer

Bag Reshopper står ud over Nicolai D. Johannessen og Jonas Funk Johannessen også Anders Dahl Pape og Anders Munk. Teamet er det seneste år vokset med blandt andet ny CEO Aja Guldhammer Henderson, og appen skal nu ud til endnu flere børnefamilier.

”Lige nu har vi lanceret Reshopper i både Holland og Sverige, og snart åbner vi op i nye spændende markeder. Derfor er det bare ekstra motiverende at vinde disse priser, som vi tager som et stort skulderklap til hele vores team, der gør en fantastisk indsats hver dag for at mange tusinde børnefamilier kan fortsætte med at gøre en god handel i nabolaget,” siger CEO Aja Guldhammer Henderson.

1 comment

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: