Arkiver

NyhederPlatformUngt Tech

Startup bag robotadvokat får investering

Legal Desk, advokat, digitalisering

De to stiftere af Legal Desk satte ud for at disrupte advokatbranchen. Det sikrede dem tidligere i år en Seed-investering, og nu har to business angels postet et større beløb ind i virksomheden.

At der er penge i jura er vist en kendt sag. Men at der er penge i at disrupte advokatbranchen med digitale løsninger har startuppet Legal Desk bevist også er en sandhed. De modtog tidligere i år et Discovery-lån fra Seed Capital og i dette efterår har de to stiftere, Simon Eklund og Anders Lyager Kaae, kunne lukke en større aftale med to business angels.

Læs også: Legal Desk nytænker og digitaliserer advokatbranchen

Hvor stort beløbet er, for hvor mange procent af virksomheden, kan stifterne ikke fortælle. Men de kan sige, hvem de to investorer, som har fået en bid af Legal Desk er.

Aktive investorer kendt fra Boxer og Saxo

Det drejer sig om Steen Ulf Jensen, som tidligere har været CEO i Boxer TV og Digicel Cabel, samt stiftede JensenGroup, og Peter Sandberg, tidligere CEO i Sirius Kapitalforvaltning, som fusionerede med Saxo Privatbank i 2012.

“De kunne se et potentiale i os. Det havde flere andre også, men vi havde god kemi og var et godt match med dem. De var meget interesserede i at være aktive investorer, og det var vigtigt for os både at få adgang til netværk og kompetencer til sparring,” siger den ene stifter Simon Eklund.

Investeringen skal nok få ben at gå på

Og der er kommet godt gang i forretningen, så investeringen er allerede øremærket flere områder, hvor Legal Desk vil sætte ind.

“Vi arbejder på at skalere, se efter potentielle investorer og udvikle platformen. Her kommer nye funktioner ind og det bliver mere interaktivt og brugerne kan i langt større grad blive hjulpet med hele processer,” fortæller Simon Eklund og fortsætter:

“Og så er vi begyndt at ansætte flere; kommunikationsanvarlige, partneransvarlige og marketing. Folk der understøtter vores vækst. Det begynder at gå for stækt til at følge med.”

Legal Desk udbygger deres B2B-segment

Væksten kommer til at foregå i Danmark i første omgang. Her er stadig plads til at vokse, men Legal Desk ser også på at udvide advokatbistanden til at omfatte selskabsadministration, ansættelseskontrakter, ejeraftaler og fortrolighedsaftaler.

“Vi begynder at udbygge vores B2B-segment. Og på sigt vil vi ud over landets grænser. I første omgang mod Norge og Sverige, da juraen, de offentlige myndigheder og sproget er meget tæt op ad hinanden,” fortæller Simon Eklund.

Nomineret til Karnovs Nytænkerpris

I løbet af næste år vil startuppet kigge på en ny runde investering. I det nye år venter også allerede en spændende afgørelse i januar. Legal Desk er nemlig nomineret til Karnovs Nytænkerpris.

“Det er en superfed blåstempling at få. Det er fedt at være på radaren og blive taget seriøst i branchen. Så det bliver spændende at se,” siger Simon Eklund.

Skriv et svar