Arkiver

E-handelNyheder

Danmarks største netbutik åbner ny legetøjskæde med udbryderbutikker

Legetøjskæde

En ny legetøjskæde åbner om to uger. Det er Coolshop og de fem største butikker i Legekæden, der er i nyt samarbejde danner Kids Coolshop.

Når du næste gang skal købe bamser, biler og Barbiedukker kan du gøre det i en helt ny legetøjskæde, der i januar slår dørerne op i Danmark. Danmarks største webshop, Coolshop, er nemlig gået sammen med de fem største butikker i den frivillige butikskæde Legekæden om at åbne en ny kæde under navnet Kids Coolshop.

Planerne blev allerede annonceret før nytår. Samarbejdspartnerne har dog ikke ville fortælle om detaljerne midt i julehandlen, men onsdag åbner de op i Finans, hvor de fortæller, at kæden allerede åbner om to uger.

Fremtiden er ikke kun online

Siden Coolshop blev grundlagt i 2003 af brødrene Mark og Mike Nielsen og vennen Jacob Risgaard er omsætningen fordoblet år for år. I 2004 vandt netbutikken prisen Årets Spilbutik, og året efter begyndte virksomheden at runde en månedlig millionomsætning. Siden har væksten været positiv, og i 2009 vandt Coolshop E-handelsprisen og tog tre priser med hjem fra showet i 2010.

Læs også: Coolshop.com overtager tampon-succes

Men selvom Coolshop har en stærk position på nettet, har Jacob Risgaard, som nu er marketingsdirektør i Coolshop, længe ønsket sig at lave en fysisk butik, men har manglet kompetencerne.

“Jeg har aldrig troet på, at fremtiden var ren online,” siger han til Finans.

Åbner i Jylland og på Fyn

De fem butikker, som sidste år hoppede ud af Legekæden, har på den anden side savnet noget digital ekspertise.

Den ekspertise fandt butikkerne hos Coolshop. Den nye kæde åbner i første omgang i Aalborg, Frederikshavn, Horsens, Silkeborg og Svendborg, men Jacob Risgaard fortæller til Finans, at han bestemt ikke udelukker flere butikker, hvis de er store nok og passer ind i konceptet.

Læs også: Nyt europæisk tillidsmærke vil gøre ehandel mere trygt for forbrugeren

Skriv et svar