Arkiver

NyhederUdland

Søges til Spotify: Verdensklasse leder med otte års erfaring

Obama, Spotify, President of Playlists

Succesvirksomheden Spotify har lavet noget af et markedsføringsstunt med et jobopslag skræddersyet til den afgående præsident Barack Obama.

Snart forlader Obama det job, han har bestridt i otte år. Et nyt liv venter på ham uden for det Hvide Hus. Og det liv kunne eksempelvis være i Stockholm.

I et jobopslag søger Spotify nemlig meget specifikt en mand med Obamas evner. En President of Playlists. Sådan en skal have otte års erfaring med at styre en velansat nation, være en af de bedste talere i historien og meget gerne have haft kendte til at spille til ens fødselsdagsfest. Ringer Kendrick Lamar en klokke?

Toner til taler og tidsfordriv

Som President of Playlists skal man byde ind med lederskab i verdensklasse, lave spillelister til alt fra at spille basket med vennerne til opvarmning inden man skal tale til nationen om en sundhedssikring, der bærer ens eget navn.

Det er faktisk så spot on på Obama, at stifteren af Spotify, Daniel Ek, har tagget ham i et opslag på Twitter:

Lykkeligvis ligger Spotifys hovedkvarter i Stockholm, Obamas favorit blandt de mange besøg, han har gjort sig udenlands som præsident. Eller det er da i hvert fald, hvad han skulle have sagt for nylig, da han samlede en række amerikanske ambassadører i det Hvide Hus, skriver Business Insider.

Her overhørte Natalia Brzezinski, kone til den dengang amerikanske ambassadør i Sverige, Mark Brzezinski, Obama sige, at han glædede sig til at besøge Stockholm igen. Og at han stadig ventede på det job hos Spotify: “For jeg ved, I alle elskede min spilleliste.”

View this post on Instagram

Tonight President Obama invited all of the Ambassadors he personally chose to an intimate reception at the White House. I finally got the chance to thank him for the life-changing appointment to Sweden. He said word for word: "I loved visiting you in Stockholm, it was my favorite trip. I plan to go back there really soon." I told him I have the perfect opportunity for him to come visit and he told me "to send him the details on Brilliant Minds." He also declared– "I'm still waiting for my job at Spotify… Cuz' I know y'all loved my playlist." I am still swooning. 😂😂😍🌟🌟 @barackobama @whitehouse ❤️. @symposiumsthlm So proud of Mark for serving this historic President with all his heart!! 🙏🏻🇺🇸

A post shared by Natalia Brzezinski (@nataliabrzezinski) on

Den mulighed har Spotify nu givet Obama. Og Obama har lavet et par solide spillelister i sin tid som præsident. Tag et lyt til hans 20 hits til en sommeraften her.

Skriv et svar