Arkiver

De små aktuelleEventsNyheder

TechHotdog: Få gavn af andres input og netværk

TechHotdog

Årets første TechHotdog finder sted den 9. marts i Viborg. Denne gang er temaet et succesfuldt startup, hvor nogle af landets førende iværksættere giver deres bud på, hvordan man får succes med sit startup.

Det er ved at være tid til årets første udgave af TechHotdog, som endnu en gang afholdes i samarbejde med imidt. Vi triller pølsevognen til Viborg, hvor de tilhørende bliver klogere på, hvordan man får succes med sit startup.

Her kan de interesserede blandt andre se frem til Jakob Breddam fra WeLoveStartups, der taler om muligheder og udfordringer for early-stage startups, og Eva Lindegaard Hansen fra imidt, der vil fortælle om lokale finansierings- og mentormuligheder i Region Midtjylland.

”Deltagerne kan se frem til at høre om andres erfaringer med at starte virksomhed og om mulighederne for at få hjælp til at klare de udfordringer, man møder i opstartsfasen. Desuden får deltagerne lejlighed til at netværke med andre iværksættere og indlede dialog med repræsentanter fra Imidt om, hvordan de kan få gratis og uvildig sparring til udviklingen af deres startups,” siger Eva Lindegaard Hansen, Projektleder hos imidt.

Netværk er stadig vigtigt

Selvom netværk måske ikke længere er det hotteste buzzword i iværksætterkredse, er vigtigheden uændret. Man skal udvide og dyrke sine relationer. På den måde forbedrer man sine chancer for at møde relevante kompetencer og mennesker, der måske kan tage din virksomhed skridtet videre.

På samme måde kan andres erfaringer give vigtig viden og inspiration, som kan hjælpe dig nu og i fremtiden.

”Jeg selv har haft stor gavn af indspark og input fra andre iværksættere. Så hvis jeg kan give noget tilbage ved at fortælle om mine erfaringer med Reshopper og vores vej til, hvor vi er i dag, så synes jeg, det er noget man skylder,” siger Nicolai Danmark Johannesen, medstifter af Reshopper, der for nylig modtog en millioninvestering.

Læs også: Jesper Buch investerer millioner i Reshopper

Udnyt din tid

Det er dog sjældent, at man når at snakke med alle, og det kan være svært at spotte de mest relevante relationer for ens egen virksomhed. Det er let at blive væk i mængden. Derfor kan det være en god idé at forberede sig lidt hjemmefra.

For at få mest muligt ud af netværksarrangementer er man nødt til at forberede sig lidt hjemmefra. Er der nogle kompetencer blandt talerne, som du kan bruge? Kommer der andre iværksættere eller interessante personer, som jeg kan netværke med? Du skal altid prioritere din tid, hvis du ikke ved, hvem du skal sigte efter, kan du risikere at spilde den,” siger Nicolai Danmark Johannesen.

Så lav grundarbejdet hjemmefra og mød forberedt og målrettet op til TechHotdog den 9. marts i Viborg med blandt andet paneldebat, hvor du kan få besvaret spørgsmål som, hvornår og hvordan man skal søge investering, eller hvordan man navigerer i svære tider.

Arrangementet finder sted på Arsenalet i Viborg, hvor der også vil være rig mulighed for at netværke, noget som er vigtigt i et lille iværksætterland som Danmark. Det fulde program og registrering kan findes her.

Skriv et svar