Arkiver

BusinessFintechNyheder

Svensk venturefond poster penge i Pleo

Pleo, Creandum, betalingsløsning

Fintechvirksomheden Pleo har rejst et større millionbeløb fra den svenske venturefond Creandum.

For anden gang siden august har fintechstartuppet Pleo modtaget kapital. Denne gang lyder det på 24 millioner kroner fra den svenske venturefond Creandum. Det bringer sammenlagt Pleos første kapitalrunde op på 40 millioner kroner, skriver business.dk.

Virksomheden har på et tidligt tidspunkt valgt at tage investorer ind, da udviklingen er gået hurtigere for dem, end de havde regnet med. Dermed er ambitionerne også vokset, og Pleo er begyndt at se mod nye markeder, da de ifølge medstifter og direktør Jeppe Rindom har god succes på det danske marked med mellem 50 og 100 henvendelser om dagen.

Stort potentiale i Pleos løsning

Pleo laver en betalingsløsning til arbejdsrelaterede udgifter og tilbyder digitale firmakort til virksomheder, som er forbundet med en app, så man kan overvåge udgifterne i realtid.

Læs også: Pleo vandt prisen Bedste Fintech Startup til Pioneers Festival 2016

Creandum har tidligere investeret i Spotify, Vivino og Klarna og ser et stort potentiale i Pleo, siger Bjarke Staun-Olsen, som er Creandums mand med øjne på Danmark.

“Som jeg ser det, er der ingen øvre grænse for, hvad det kan blive til,” siger han til Business.dk.

Årets pioner 2016 og backet af Founders A/S

I første kapitalrunde rejste Pleo 20 millioner kroner, som blev ledt af Founders A/S, et startup-studio, som både udvikler og investerer i virksomheder i et tidligt stadie, og som er finansieret af Kirkbi A/S, Anders Holck Povlsen samt Oticon Fonden.

Læs også: Pleo rejser 20 millioner kroner i første kapitalrunde

Udover de to millionrunder er Pleo tidligere blevet valgt som en af Europas mest innovative fintech-startups af Money 20/20 og fik tildelt prisen for Årets Pioner 2016 ved Pioneers Festival.

1 kommentar

  • / Hoywd! I just wish to give a huge thumbs up for the good data you could have right here on this post. I will likely be coming back to your weblog for more soon.

Skriv et svar