Trendsonline lukker og siger tak for denne gang

Trendsonline, journey

Trendsonline har gennem de sidste syv år fulgt og vokset med de danske iværksættere. Men alt får en ende, og i dag den 21. februar, bliver sidste dag i Trendsonlines rejse.  

Syv år er der gået. Syv år med iværksættere, ny teknologi, mindre forsamlinger, der udvidede sig til elskede events som Tech Hotdog og TechBBQ, ture til Slush, historier om små startups, der udviklede sig til succeser som Vivino, Planday og Podio, endnu før andre medier opsnusede, hvor fantastisk den danske entreprenørscene er.

Trendsonline startede ud i 2010 som en blog, der hyldede danske iværksættere og støttede dem i deres vej ind i det danske erhvervsliv og videre ud i verden. Trendsonline blev med tiden et sted, hvor iværksættere kunne få nyheder om ligesindede, finde guides, events og indhold om iværksættere, for iværksættere. Teamet voksede fra én, stifteren Daniel Laursen, til sit maksimum på 16 personer i 2015.

En rejse har nået sin ende

Men i dag den 21. februar 2017 bliver den sidste dag i Trendsonlines historie. Det er ikke en drastisk beslutning, der er taget, men et valg om at sætte en streg i sandet, fortæller Daniel Laursen, som også har skrevet om beslutningen i en blog.

”Efter at have taget munden for fuld med et par andre satsninger end vores primære forretning, har vi haft udfordringer med at ramme det rigtige momentum. Beslutningen om at sætte en streg i sandet blev taget i 2016, men tingene trak ud. Timingen er den helt rigtige nu,” siger han.

Trendsonline.dk vil ikke gå i sort med det samme. Du vil stadig kunne gå i arkiverne og læse vores artikler. Og følger du vores sociale medier, vil du snart opdage, at vores konti skifter navn. En del af teamet bag Trendsonline har nemlig startet et nyt iværksættermedie op, som snart vil se dagens lys.

Har du hørt om TechSavvy Media?

For alle, som har fulgt Trendsonline og for alle dem, som gerne vil have det hurtige overblik, de gode råd og de større historier om det danske og nordiske iværksættermiljø, bliver TechSavvy Media det nye sted at logge ind og opdatere sig dagligt.

”Tilbage i 2010 var der slet ikke det samme fokus på de digitale iværksættere, som der er i dag. Vi (Trendsonline red.) voksede sammen med startupmiljøet og blev mediet for de tidligere iværksættere. Det har været en fantastisk rejse, og jeg håber og tror, at stafetten, der nu bliver afleveret til TechSavvy Media, kan blive grobund for noget meget større og bedre de kommende år. Jeg takker for al den support, der har været og bukker mig i støvet for alle, der har været med til at forme Trendsonline.dk de sidste syv år,” siger Daniel Laursen.

Følg med i lanceringen af Nordens nye startupmedie via Trendsonlines sociale medier, som vil overgå til TechSavvy Media.

Har du billet til Tech Hotdog, vil også dette event overgå til TechSavvy regi, så frygt ej, der er stadig udsigt til både godt indhold, hotdogs og paneldebatter i fremtiden.

https://resedagear.com

Skrevet af

Læs også

6 kommentar

  1. Pingback: Øresundstartups during 2017 and onward - Øresund Startups : Øresund Startups

  2. Pingback: Øresundstartups during 2017 and onward - techsqrd.com

Top