Skattesmæk på 100 milliarder til Apple – Irland nægter at tage imod pengene

Skattesmæk på 100 milliarder til Apple – Irland nægter at tage imod pengene

I august 2016 gav EUs danske konkurrencekommissær, Magrethe Vestager, elektronik-giganten Apple et gigantisk efterskattesmæk på svimlende 100 milliarder kroner. Nu nægter Irland dog at tage imod de mange milliarder fra giganten, Apple, og Irlands finansminister udtaler: “Vi er ikke den globale skatteopkræver for alle andre”. Læs hele artiklen på Business.dk her. Relateret

I august 2016 gav EUs danske konkurrencekommissær, Magrethe Vestager, elektronik-giganten Apple et gigantisk efterskattesmæk på svimlende 100 milliarder kroner. Nu nægter Irland dog at tage imod de mange milliarder fra giganten, Apple, og Irlands finansminister udtaler: “Vi er ikke den globale skatteopkræver for alle andre”.

Læs hele artiklen på Business.dk her.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: