Finn. L & Davidsen får grøn smiley af Arbejdstilsynet

Finn. L & Davidsen får grøn smiley af Arbejdstilsynet

I disse år er der et stort fokus på gode arbejdsmiljøer. Både på arbejdspladser og generelt i den politiske debat. Derfor er dette i høj grad også noget, der bliver lagt stor vægt på hos en række forskellige danske virksomheder. En af de virksomheder, som lægger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø er

I disse år er der et stort fokus på gode arbejdsmiljøer. Både på arbejdspladser og generelt i den politiske debat. Derfor er dette i høj grad også noget, der bliver lagt stor vægt på hos en række forskellige danske virksomheder.

En af de virksomheder, som lægger stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø er blandt andet den danske virksomhed, Finn L. & Davidsen A/S, som er en dansk EL- og VVS-virksomhed, som udfører opgaver på en stor del af Sjælland.

Fornylig har virksomheden netop fået grøn smiley fra Arbejdstilsynet. Grøn Smiley bliver givet til virksomheder som et ”stempel” på, at man har orden i arbejdsforholdene med alt lige fra medarbejdernes sikkerhed samt den menneskelige del.

Såfremt du ønsker at læse mere om virksomheden, kan du få mere at vide her.

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos