Bliver dit job erstattet af robotter?

Bliver dit job erstattet af robotter?

Den teknologiske udvikling indenfor kunstig intelligens er i flyvende vækst – og det betyder derfor også, at mange ufaglærte jobs i fremtiden kan være i fare. Men er netop dit job et af dem, som er udsat? Vi har her samlet en række af de forskellige jobfunktioner, som er blandt nogle af de mest udsatte

Den teknologiske udvikling indenfor kunstig intelligens er i flyvende vækst – og det betyder derfor også, at mange ufaglærte jobs i fremtiden kan være i fare.

Men er netop dit job et af dem, som er udsat?

Vi har her samlet en række af de forskellige jobfunktioner, som er blandt nogle af de mest udsatte i fremtiden. Oxford University samt Deloitte har udarbejdet en liste over en række forskellige jobfunktioner, som har størst sandsynlighed vil blive erstattet af robotter i fremtiden.

En række af disse jobfunktioner omfatter blandt andet:

 • Telefonsælgere
 • Bogholdere
 • Bankassistent
 • Postassistent
 • Industrielle job indenfor forskellige typer af opmåling samt afvejning.
 • Speditører
 • Kassedamer
 • Bibliotikarer

Tip:

Hvis du er interesseret i at læse mere omkring robotteknologi samt nyheder indenfor branchen, kan du finde en række forskellige artikler om emnet her.

1 comment
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

1 Comment

 • Amanda Clark
  7. marts 2018, 14:54

  Jeg heter Amanda Clark fra Ohio, jeg lovet å dele vitnesbyrdet om de gir meg lånet jeg ba om fra dem, etter å ha søkt etter lån fra ulike organisasjoner, banker og lånefirmaer, var jeg så ødelagt og deprimert, så jeg bare rullet gjennom Internett og jeg var så heldig å finne dette lånet selskapet og jeg ba om lån innen bare 48 timer etter å ha gitt alt de trengte for å verifisere om jeg skulle betale tilbake lånet de ga meg $ 70,000.00 og jeg skulle begynne å betale tilbake lånet i 9 måneders tid Trust Fund Finance Service er det beste lånevirksomheten noensinne ….. Jeg vil slippe e-postkontakten nedenfor, jeg anbefaler dem til deg. E-post: trustfundfinaceservice@gmail.com

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: