Streaming stiger i popularitet

Streaming stiger i popularitet

Trenden ser ud til at fortsætte. Streamingtjenester udfylder en større og større del af danskernes TV-vaner – og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig. Danskerne streamer som aldrig før og foruden film er det i særlig grad TV-serier, der trækker. Uanset om du er til store verdensomspændende produktioner som ”Game of Thrones”

Trenden ser ud til at fortsætte. Streamingtjenester udfylder en større og større del af danskernes TV-vaner – og det ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig. Danskerne streamer som aldrig før og foruden film er det i særlig grad TV-serier, der trækker. Uanset om du er til store verdensomspændende produktioner som ”Game of Thrones” eller et dansk-svensk drama som ”Advokaten”, så er der næsten 100 % sikkerhed for, at du også kan finde noget, der tiltaler dig. Spørgsmålet er dog, om forbrugerne i samme ombæring også er klar til at vinke farvel til flow-TV?

 

Heldigvis er der råd forude, for hos flere TV-udbydere tilbyder at man kan ”blande sin helt egen tv-pakke”, hvor man ikke behøver give afkald på noget som helst. Du får simpelthen både dit almindelige flow-TV og dine streamingtjenester i én samlet løsning.

Det er dog ikke alene det, at mange mennesker streamer, der er interessant – for de går vel fra at se noget andet? Man kan derfor stille (det lettere filosofiske) spørgsmål: Hvad skal der ske med flow-TV i fremtiden?

Kan det for eksempel være, at konceptet med at tænde for en kanal, der så bare fodrer dig med udvalgte programmer helt, holder op med at eksistere? Og hvis det gør, hvilken indflydelse får det så på forbrugeren?

Flere ekspertner har givet sit bud på dette – læs bl.a: I 2019 ser vi mere streaming end traditionelt tv

TV on my command

Fordelen ved streamingtjenester skal nok netop findes i netop det, at brugerne kan få deres underholdning ”on demand”, det vil altså sige: lige når de har brug den. Tendensen i forhold til flow-TV er derfor nok, at seerne simpelthen ikke gider sidde og vente på, at deres yndlingsprogram bliver sendt. Og samtidig vil de gerne have muligheden for at kunne sidde og slappe af foran deres TV, lige når det passer dem.

Men om end tendensen peger i den retning, ser det trods alt ud til, at flow-TV ikke har tænkt sig bare at give op – og bevares, man kan nok også stadig finder mennesker, der foretrækker traditionelle TV-kanaler.

Flere spillere på markedet fokuserer på disse tilpassede TV-løsninger – få indsigt i de forskellige kombinationer via bl.a. denne oversigt.

Fremtidens TV

Det er nok egentlig hverken eller, der med det samme kan sætte sig på tronen over danskernes TV-vaner. Selv om streamingtjenester høster stor popularitet, bliver det nok ikke med en uges varsel, det flow-TV holder helt op med at eksistere.

Et helt andet perspektiv er også alder. Det kan for eksempel være, at hvis vi kigger bare 10 år ud i fremtiden, så vil alt underholdning foregå on demand.

2 comments
redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Cancel reply

2 Comments

 • Red Box TV
  6. juni 2018, 10:52

  Now you can stream all live TV channels for free on your Android devices using Redbox TV app. Download Redbox TV app and enjoy all latest channels in HD quality for free on this app,

  REPLY
 • Morpheus TV
  5. juli 2018, 05:36

  Awesome collection of streaming..!!
  Thanks for shared.

  REPLY

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos

%d bloggers like this: